• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

    «Τρόμος» στη Γενεύη - Διάσημος ποδοσφαιριστής κατέγραψε με το κινητό του UFO (video)

    Πολλά και.. παράξενα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη Γενεύη, αφού μετά την «σατανιστική τελετή ανθρωποθυσίας στο Cern», σειρά πήραν και τα… UFO!
    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο εικοσιτετράωρο ένα βίντεο από την Γενεύη που απαθανατίζει στον ουρανό ένα ιπτάμενο αντικείμενο…

    Μάλιστα πολλοί από τους κατοίκους αναστατώθηκαν στη θέα του, αφού το υποτιθέμενο UFO εμφανίστηκε πάνω από το γήπεδο της πόλης και ξαφνικά εξαφανίστηκε.
    Το βίντεο αποκτά περισσότερη «βαρύτητα» αφού δεν προέρχεται από κάποιον «συνωμοσιολόγο»  αλλά  από τον γνωστό Ουρουγουανό ποδοσφαιριστής  Ματίας Βιτκιεβίεθ, ο οποίος και το κατέγραψε εκείνο το βράδυ στο πάνω από το γήπεδο.
    Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής ανάρτησε το σχετικό βίντεο στα social media που χρησιμοποιεί, ρωτώντας τους χρήστες αν βλέπουν και εκείνοι ότι αυτός.
    Μετά την… εμφάνιση του UFO ορισμένοι από τους κατοίκους της Γενεύης πιστεύουν ότι τους παρακολουθούν εξωγήινοι, ενώ οι πιο σκεπτικιστές υποστηρίζουν πως το αντικείμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό ήταν ένα drone  με φώτα LED.


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ