• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

    Δισεκατομμυριούχοι πιστεύουν ότι ζούμε στο Μάτριξ

    Θυμάστε το Μάτριξ; Την ταινία; Ε λοιπόν μια μικρή ομάδα ανθρώπων, πρωτοπόροι
    στον τομέα της τεχνολογίας, πιστεύει ότι όντως το Μάτριξ είναι αληθινό. Το κομμάτι που ζούμε όλοι σε εικονική πραγματικότητα, ελεγχόμενη από μηχανές. Όχι οι περίεργοι φαντασματάνθρωποι.

    Ένα άρθρο στον New Yorker που εξέταζε την υπόθεση να ζούμε σε σε μια εξομοίωση της πραγματικότητας (υπόθεση που η επιστήμη εξετάζει από αρκετά παλιά), ανέφερε ότι δυο δισεκατομμυριούχοι που εργάζονται στον τομέα της τεχνολογίας, είναι αρκετά σίγουροι ότι ζούμε σε εικονική πραγματικότητα και μάλιστα έχουν αρχίσει έρευνες για να βγάλουν την ανθρωπότητα από αυτήν! Τα άρθρο δεν ανέφερε ονόματα, αλλά τόνιζε ότι η υπόθεση της εικονικής πραγματικότητας άρχισε να γίνεται εμμονή σε συγκεκριμένους κύκλους στην Sillicon Valley. Μάλιστα λέει σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν καλύτερα το Μάτριξ, κάνουν τεράστια χίπικα ρέιβ πάρτι σε σπηλιές.

    Πρόσφατα μια δημοσίευση αναλυτών της Bank of America, επιβεβαίωσε ότι το σενάριο της εικονικής πραγματικότητας είναι αρκετά πιθανό. Επιπλέον, ο Elon Musk, ο ιδρυτής της εταιρείας Tesla έχει δηλώσει ότι η πιθανότητα αυτό που βιώνουμε να είναι πραγματικότητα, είναι μια στο δισεκατομμύριο. Και ο τύπος ξέρει τι λέει. Έχει πολλά δισεκατομμύρια!

    madata

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ