• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

    Αποκαλύπτουμε… Απίστευτη προπαγάνδα σε μικρά παιδιά εναντίον του Πούτιν!!!

    Η Δύση έχει προχωρήσει ένα βήμα περισσότερο στις προσπάθειές της να παρουσιάσει τον Πούτιν ως «κακό» και να τον κατηγορήσει για κάθε δεινό που συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη. Για παράδειγμα, ο γερμανικός ραδιοφωνικός σταθμός Deutschlandradio Kultur θεώρησε απαραίτητο να εξηγήσει στους νέους ακροατές του, τα «άσχημα πράγματα» που έχει κάνει η Ρωσία.
    Στο πρόγραμμα ειδήσεων ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ που ονομάζεται Kakadu, ο ραδιοφωνικός σταθμός με μεγάλη σαφήνεια και χωρίς περιστροφές, «ζωγράφισε» το πορτρέτο του Ρώσου Προέδρου στους μικρούς του ακροατές. Διαβάστε τι ειπώθηκε!
    «Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν αυτή τη στιγμή διεξάγει δύο πολέμους:. Ένα στην Ουκρανία και ένα στη Συρία. Η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ θέλουν να εξασφαλίσουν ότι ο Πούτιν θα τελειώσει και τους δύο πολέμους. Προφανώς, δεν θα επιτύχει το στόχο του, διότι ο Πούτιν δεν σέβεται τους διεθνείς κανονισμούς. Η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ και ο πρόεδρος Ολάντ έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι ο Πούτιν ευθύνεται για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Συρία. Τα ρωσικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν νοσοκομεία και συνοδείες των Ηνωμένων Εθνών. Ως εκ τούτου, πολλοί Σύριοι έχουν καταφύγει με τις οικογένειές τους στη Γερμανία».
    Εν ολίγοις και για το μεταναστευτικό ευθύνεται ο Πούτιν, σε ένα πόλεμο που αναμφισβήτητα και με ατράνταχτες αποδείξεις ξεκίνησαν οι Δυτικοί και πιο συγκεκριμένα οι ΗΠΑ!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ