• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

    Το Εφιαλτικό Σενάριο της «Χίμαιρα» για Αντεπίθεση

    Ο Cobra αναλύει την σοβαρότητα της κατάστασης και προειδοποιεί πως τα όσα αναφέρει πιο κάτω θα ενοχλήσουν πολλούς!
    THE EMPIRE STRIKES BACK! Η «ΧΙΜΑΙΡΑ» ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΙΣ «ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟ ΣΤΟΛΟ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!
    – Η Χίμαιρα έδωσε εντολή στους Δρακονιανούς να ενεργοποιήσουν όλα τα όπλα βαθμωτού πλάσματος που έχει εγκαταστήσει κρυφά στους δορυφόρους χαμηλής τροχιάς περί την Γη (LEO). Αυτά τα όπλα εκτοξεύουν ακτίνες βαθμωτού πλάσματος και στοχεύουν τώρα τους πιο έξυπνους Μαχητές και Εργάτες του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη. Η Αντίσταση και ο στόλος των Πλειάδειων δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αυτά τα όπλα, που προστατεύονται με βόμβες πλάσματος toplet.
    – Τα φυσικά βιοτσίπ δεν έχουν εκκαθαριστεί πλήρως. Ένα μέρος των βιοτσίπ αυτών ξεφεύγει από όλες τις προηγμένες τεχνολογίες ανίχνευσης που διαθέτουν οι Δυνάμεις της Αντίστασης. Κάθε ανθρώπινο ον έχει εμφυτευμένα τουλάχιστον τρία από αυτά τα βιοτσίπς τα οποία αποτελούν φυσικά σημεία προσέλκυσης των τριών εμφυτευμάτων πλάσματος, που βρίσκονται στο μετωπιαίο λοβό και λίγο πιο πάνω από τον ομφαλό.
    Συγκλονιστικό αυτό που θα διαβάσετε τώρα!
    Τα βιοτσίπ στον μετωπιαίο λωβό συνδέονται με το οπτικό νεύρο και των δύο οφθαλμών, που συνδέεται μέσω τεχνητών συνάψεων με τον ακουστικό φλοιό του εγκεφάλου.
    Στέλνοντας μια σταθερή ροή ήχου και βίντεο απ’ ότι βλέπετε και ακούτε στο mainframe υπολογιστών της ομάδας «Χίμαιρα», οι υπολογιστές παρακολουθούν συνεχώς τη δραστηριότητα του πληθυσμού της επιφάνειας και εμποδίζουν την επαφή με το δίκτυο της Agartha ή και με εξωγήινα φωτεινά όντα, ενεργοποιώντας μηχανισμούς αντιποίνων με βόμβες πλάσματος toplet!
    Τα βιοτσίπ πιο πάνω από τον ομφαλό μπορούν να ελέγξουν αποτελεσματικά τη συμπεριφορά του πληθυσμού της επιφάνειας με διοχέτευση σ’ αυτά ηλεκτρικού ρεύματος που συμπαρασύρουν σε βρογχοειδή βιοανάδραση(;).
    Η δραστικότητα των biochips αυξάνει κατά τη διάρκεια επιθέσεων με όπλα βαθμωτού πλάσματος, δημιουργώντας επιπλέον συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων και μειώνοντας τις δονήσεις τους.
    Μερικές ομάδες του διχτύου της Αγκάρθα και του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος έχουν επίσης μολυνθεί από αυτά τα βιοτσίπς. Εκεί που έχουν κυριαρχήσει απόλυτα στο φυσικό και στο αιθερικό επίπεδο οι ομάδες της Αντίστασης, οι Πλειάδιοι, οι Σείριοι, οι Arcturians και οι θετικοί Ανδρομέδιοι, δεν υπάρχει καμιά μόλυνση από βιοτσίπς.
    Όπως έχω δηλώσει και πριν, τα βιοτσίπς αυτά αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, κατόπιν διαταγής της ομάδας «Chimera», για να εξασφαλίσει ότι θα διατηρηθεί το καθεστώς απομόνωσης του πλανήτη και ο έλεγχος του πληθυσμού της επιφάνειας. Εξαπλώθηκαν αποτελεσματικά σε όλο τον ανθρώπινο πληθυσμό μετά τον πόλεμο, όταν εισήχθηκαν στα προγράμματα εμβολιασμών της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.
    Η εταιρεία Siemens ήταν αυτή που παρείχε την τεχνογνωσία για την ανάπτυξη των εν λόγω βιοτσίπς:
    http://exopolitics.org/siemens-implicated-in-tracking-forc…/
    https://rtuc.wordpress.com/…/siemens-monopoly-with-siniste…/
    Η τεχνολογία αναβάθμισης των βιοτσίπς επετεύχθη μεταξύ των ετών 1979 και 1984 και στο διάστημα μεταξύ των ετών 1996 και 1999. Μια άλλη αναβάθμιση έγινε στα τέλη του 2009 και τα νέα εμβόλια από το 2009 και μετά έχουν μια νεότερη και πιο ισχυρή έκδοση των βιοτσίπς που εισήχθηκαν σε αυτά.
    Παρά το γεγονός ότι η αντίσταση έχει καταφέρει να κλείσει και να αφαιρέσει τα περισσότερα συστατικά των κυκλωμάτων των βιοτσίπς, παρατηρήθηκε ότι την 1η Σεπτεμβρίου του 2016, η «Χίμαιρα» κατόρθωσε να ενεργοποιήσει τα βιοτσίπς ταυτόχρονα στον πληθυσμό της επιφάνειας και στις φατρίες του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (SSP). Η αντίσταση τώρα πρέπει να αναπτύξει την τεχνολογία για να αφαιρέσει ότι έχει απομείνει από αυτά τα βιοτσίπς.
    Η «Χίμαιρα» χρησιμοποιεί παλιές ναζιστικές συνδέσεις στο εσωτερικό της Γερμανίας από το 2001, αρχίζοντας την κατασκευή υπογείων βάσεων, όπου προγραμματίζουν να εκκενώσουν το προσωπικό της Cabal. Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν κάποιες από αυτές τις βάσεις για να στεγάσουν τους πιο βίαιους «πρόσφυγες» που έφτασαν με το κύμα μετανάστευσης προς την Ευρώπη, σχεδιάζοντας να τους απελευθερώσουν κατά την παγκόσμια σύγκρουση που ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να δημιουργήσουν.
    Αν κάποιοι από εσάς είστε περίεργοι σχετικά με τα εν λόγω σχέδια της Cabal, δείτε εδώ.
    Δεν προσθέτω τον παραπάνω σύνδεσμο για να σας φοβίσω, αλλά για την εκπαίδευσή σας και με πλήρη επίγνωση ότι τα σχέδια αυτά δεν θα πετύχουν.
    – Ο Πούτιν έχει λάβει τακτικό σχέδιο από τους Πλειάδειους για το πως να αποφευχθεί ένας παγκόσμιος πόλεμος.
    Όπως ο αστροναύτης Edgar Mitchell έχει αποσταλεί με τον John Podesta, ο πρόεδρος της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον και οι θετικοί εξωγήινοι δεν θα επιτρέψουν να συμβεί μια παγκόσμια σύγκρουση:
    https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/1802
    Πολύπλοκη ανάλυση από την Αντίσταση, προβλέπει 65% πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές η Χίλαρι Κλίντον.
    Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ΔΕΝ είναι κοντά στην κατάρρευση ακόμη, όπως αυτή η ιστοσελίδα λανθασμένα έχει δείξει:
    http://didthesystemcollapse.com/
    Η τεράστια διαφορά μεταξύ των τιμών αργύρου/χρυσού στην Δύση και στην Ανατολή οφείλεται στο γεγονός ότι η Cabal χρησιμοποίησε το χρονοδιάγραμμα της εθνικής εορτής της Χρυσής Εβδομάδος στην Κίνα για να μειώσει τεχνητά την τιμή του χρυσού. Ενώ η Κίνα βρισκόταν σε διακοπές κατά την Χρυσή Εβδομάδα, η Cabal δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό για να συνθλίψει την τιμή του χρυσού ακριβώς στη μέση της εβδομάδας αυτής:
    http://www.chinahighlights.com/trave…/china-national-day.htm
    Η Shanghai Gold Exchange έκλεισε κατά τη διάρκεια των διακοπών και θα ανοίξει πάλι την Δευτέρα. Μετά από αυτό θα ξανανοίξουν οι αγορές Ανατολής / Δύσης και τιμές αργύρου/χρυσού αναμένεται να επαναπροσδιοριστούν:
    http://www.en.sge.com.cn/news-ann…/announcement/540899.shtml
    Από θετικής πλευράς, μια σταδιακή Αποκάλυψη για πολλά θέματα είναι σε εξέλιξη στα Mainstream Μέσα Ενημέρωσης.
    Το καθεστώς απομόνωσης των φυτών της Γης:
    https://www.rt.com/news/358052-alien-cliques-isolate-earth/
    Δυνητικής μορφής μικροβιακή ζωή στο Ηλιακό μας Σύστημα:
    http://www.sciencemag.org/…/alien-life-could-feed-cosmic-ra…
    Πλανήτες όμοιοι με την Γη στο σύστημα Proxima Centauri:
    http://www.space.com/33834-discovery-of-planet-proxima-b.ht…
    Μπορώ να επιβεβαιώσω από δικές μου πηγές ότι υπάρχει ένας υδαρής πλανήτης στο σύστημα Proxima / Alpha Centauri που σφύζει από θετικές μορφές ζωής.
    Περισσότερα στοιχεία για μια σφαίρα Dyson γύρω από το άστρο KIC 8462852:
    http://www.space.com/33813-alien-megastructure-mystery-tabbys-star.html
    http://www.space.com/34303-alien-megastructure-star-strange…
    Και ένα άλλο άστρο με μια πιθανή σφαίρα Dyson έχει βρεθεί:
    http://www.collective-evolution.com/…/astronomers-just-fou…/
    Υπάρχουν σχέδια για να επιστρέψει η ανθρωπότητα πίσω στο φεγγάρι:
    https://sputniknews.com/…/104444…/russia-space-tourists.html
    Και σε όλο το Ηλιακό Σύστημα:
    http://www.space.com/34219-spacex-mars-spaceship-solar-syst…
    Σε ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές η Αποκάλυψη είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν:
    https://truthearth.org/…/more-disclosure-in-television-sho…/
    Τέλος, αν είστε απογοητευμένοι από όλα αυτά διότι δεν συμβαίνουν ή θα πάρουν πολύ καιρό για να συμβούν, ίσως θα μπορούσατε να αναλάβετε κάποια θετική δράση. Εδώ είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για τι μπορεί να κάνει ένα μόνο άτομο:
    Νίκη του Φωτός!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ