• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

    Τραγωδία στη Μόσχα: Εντοπίστηκε το «μαύρο κουτί» του μοιραίου αεροπλάνου (pics+vid)

    Δύο πτώματα, καθώς και ένας καταγραφέας συνομιλιών από το πιλοτήριο και τμήματα της ατράκτου έχουν ανακτηθεί από το σημείο συντριβής του Saratov Airlines An-148 - Διαψεύδουν ότι το αεροσκάφος συγκρούστηκε με ελικόπτερο
    Το ρωσικό αεροσκάφος ΑΝ-148 με 71 επιβαίνοντες (65 επιβάτες, 6 μέλη πλήρωμα) χάθηκε από τα ραντάρ περίπου 10 λεπτά μετά την απογείωσή του, από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας και σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα, κατέπεσε κοντά στην πόλη Stepanovskoye. Το αεροσκάφος των αερογραμμών Saratov Airlines, είχε προορισμό την πόλη Orsk, κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με το Καζακστάν.
    Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο TASS, η αεροπορική τραγωδία μπορεί να οφείλεται σε κακές καιρικές συνθήκες ή να προκλήθηκε από ανθρώπινο λάθος είτε να υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.
    Νωρίτερα μάλιστα υπήρξαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι το αεροσκάφος συγκρούστηκε στον αέρα με ελικόπτερο. Ωστόσο, το πρακτορείο Interfax ξεκαθάρισε πως στο σημείο της τραγωδίας δεν βρέθηκαν συντρίμμια ελικοπτέρου.
    aeroplano rossia

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Το αεροσκάφος, το οποίο ήταν επτά ετών, απογειώθηκε στις 13:22 ώρα Ελλάδος και πέντε λεπτά αργότερα άρχισε να χάνει ύψος.
    Αρχικά, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το αεροσκάφος να διαλύεται στον αέρα, ενώ λίγο αργότερα, σύμφωνα με το Russia Today, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης επιβεβαίωσαν την αεροπορική τραγωδία.
    Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, τα σωστικά συνεργεία αναφέρουν ότι πλήρωμα και επιβάτες είναι όλοι νεκροί. 
     tragodia mosxa1

    Έρευνα με εντολή Πούτιν για τα αίτια συντριβής

    Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να συγκροτήσει μια ειδική επιτροπή για να διερευνήσει το αεροπορικό δυστύχημα με το αεροσκάφος ΑΝ-148 της αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines.
    Παράλληλα, υποχρέωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες να διεξάγουν τις απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης κι αναζήτησης των αιτιών που προκάλεσαν την αεροπορική τραγωδία.
    Ο πρόεδρος Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς, τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.
    Πηγή φωτογραφιών: RT, Daily Mail


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ