• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

    ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ : «ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η…ΚΑΡΕΚΛΑ»

    Στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 εξελέγη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Δημοκρατική Αριστερά. Στις 10 Ιουλίου του 2014 με επιστολή της προς τον Φώτη Κουβέλη δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή της από το κόμμα.
    Στη συνέχεια η…«συμπαθέστατη» Κατερίνα Μάρκου, εντάχθηκε στο Ποτάμι και επανεκλέχθηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015 Στις 21 Νοεμβρίου 2016, με επιστολή της στον Σταύρο Θεοδωράκη, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα και την ανεξαρτητοποίησή της
    Τώρα μαθαίνουμε ότι Σε νέο ακόμα κόμμα ετοιμάζεται να προσχωρήσει πάλι η Κατερίνα Μάρκου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, κοντά στην ένταξή της στη Νέα Δημοκρατία είναι η ανεξάρτητη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου. Αυτά τα σενάρια πυροδοτήθηκαν από την παρουσία της ανεξάρτητης πλέον βουλευτή στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.
    Σημειώνεται η κ. Μάρκου όλη την προηγούμενη εμφανιζόταν φίλα προσκείμενη στην ΝΔ ενώ σε συνέντευξή της είχε μιλήσει με θερμά λόγια για τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Βγάλτε τα συμπεράσματά της. Το γραφείο μου είναι ανοιχτό για όλους» ανέφερε μετά τη συνάντηση σε δημοσιογράφους στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
    Η εν λόγω βουλευτίνα με τις πανάκριβες τουαλέτες, ουδέποτε ακούστηκε να λέει κάτι στην ελληνική βουλή.
    Ας την καμαρώνουν οι Θεσσαλονικείς που την ψηφίσαν όπως ψήφησαν και τον αξιότιμο κ Δήμαρχο σπόνσορα των Σκοπιανών
    Ύστερα γιατί μας φταίνει όλοι. Και εις ανώτερα!
    ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
    Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ