• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

    Τι συμβαίνει με τον πλανήτη;;; Μυστήρια λευκή γραμμή 21.000 χιλιομέτρων εντόπισε το Google Earth

    Αν πιστέψουμε τους συνωμοσιολόγους, κάτι κακό συνέβη στη Γη τις τελευταίες μέρες.
    Σύμφωνα με το κανάλι του YouTube, Secureteam10, και τον συνωμοσιολόγο Tyler Glockner που παρακολουθεί φανατικά το Google Earth ψάχνοντας για ανωμαλίες, μια λευκή γραμμή από την Ανταρκτική ως τον Βόρειο Πόλο εμφανίστηκε στην υδρόγειο, καλύπτοντας μια απόσταση 13.000 μιλίων (20.921 χιλιομέτρων).

    Οι συνωμοσιολόγοι μάς μιλούν για τα γνωστά ίχνη του ψεκασμού, μόνο που τώρα δεν είναι ένα απλό αεροπλάνο αυτό που μας ψεκάζει, μιας και διά στόματος Glockner: «υπάρχουν προφανώς εκατοντάδες χιλιάδες ίχνη από αεροπλάνα που δεν μπορούμε να δούμε. Ό,τι έφτιαξε αυτόν τον σχηματισμό νεφών, αν είναι αυτό, τότε πρέπει να είναι τεράστιο».
    tryrytr
    Και υποδεικνύει με νόημα ότι οτιδήποτε το έκανε, «πρέπει να έχει την ικανότητα να πάει από την Ανταρκτική στον Βόρειο Πόλο χωρίς στάση και χωρίς αλλαγή της κατεύθυνσής του».
    Δεν θα έπαιρνε πολύ να βρουν οι συνωμοσιολόγοι τη λύση: «εξωγήινο σκάφος»! Άλλοι πάλι, σαφώς πιο ψύχραιμοι, υποδεικνύουν πως το Google Earth δεν τραβά φωτογραφίες ή βίντεο του πλανήτη μας σε ζωντανό χρόνο, παρά οι εικόνες του προκύπτουν από υπολογιστή συνδυάζοντας τα δεδομένα που στέλνουν οι δορυφόροι της NASA…




    newsbeast.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ