• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

    Άγρια δολοφονία νεογέννητου βρέφους: Του είχαν κλείσει το στόμα με χαρτοπετσέτες

    Πρόκειται για νεογέννητο βρέφος με ομφάλιο λώρο που βρέθηκε νεκρό και τυλιγμένο με σεντόνι μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Το βρέφος βρέθηκε τυχαία από έναν ρακοσυλλέκτη


    Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου το μέγεθος της απανθρωπιάς που έζησε ένα νεογέννητο βρέφος τις πρώτες του κιόλας ώρες στη ζωή.


    Ένας ρακοσυλλέκτης εντόπισε το μεσημέρι σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας ένα νεκρό νεογέννητο βρέφος.

    Το βρέφος είχε τον ομφάλιο λώρο και ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και πεταμένο μέσα στον κάδο. Μάλιστα, όποιος το έπραξε αυτό, του είχε κλείσει το στόμα με χαρτοπετσέτες, πιθανόν για να μην ακούγεται το κλάμα του και ίσως ο θάνατός του να ήταν ασφυκτικός, κάτι που θα φανεί από τη νεκροψία-νεκροτομή.

    Σε κατάσταση σοκ ο ρακοσυλλέκτης κάλεσε όλη την γειτονιά και εκείνοι με την σειρά τους την Αστυνομία.


    Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής που αναζητά τυχόν μάρτυρες στη γειτονιά, καταθέσεις που ίσως υποδεικνύουν νεαρές γυναίκες που μπορεί να βρίσκονταν πρόσφατα σε εγκυμοσύνη αλλά και τυχόν υλικό κλειστού κυκλώματος που θα μπορέσει να προδώσει τους υπεύθυνους αυτής της ειδεχθούς πράξης.

    news247

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ