• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

    Η χαμένη ευκαιρία και οι πληγές που άφησε το Περιστέρι στην ΑΕΚ

    Με τρεις τραυματίες έφυγε από το ματς με τον Ατρόμητο - Επτά κίτρινες συμπλήρωσε ο Λιβάγια

    Μια μεγάλη ευκαιρία να περάσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League έχασε χθες στο Περιστέρι η ΑΕΚ, όχι τόσο γιατί δεν προσέγγισε σωστά το ματς, βάσει και της κούρασης που φανερά κουβαλούσε από την ευρωπαϊκή κόντρα με την Ντιναμό Κιέβου, αλλά κυρίως γιατί δεν μπορούσε να σταματήσει την τρομερή έμπνευση του Αμρ Ουάρντα.
    Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση του ντέρμπι που δεν ξεκίνησε μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, θεωρητικά θα μπορούσε να έπαιρνε μεγάλο προβάδισμα στην υπόθεση τίτλος, εάν έφευγε με το «διπλό» από την έδρα του Ατρόμητου. Όμως, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός που ανήκει στον «δικέφαλο» του Βορρά, είχε άλλη άποψη.
    Όπως έγινε και κόντρα στους Ουκρανούς, έτσι και τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν χρόνο να στεναχωρηθούν για την απώλεια των δύο αυτών βαθμών. Ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου κόντρα στη Λάρισα, την προσεχή Πέμπτη (01/03), είναι σημαντικός για τις βλέψεις επιστροφής στον τελικό. Ενώ… αυτόματα η προσοχή πρέπει να επικεντρωθεί μετά από αυτό το παιχνίδι στον Πανιώνιο, τον οποίον υποδέχεται την Κυριακή (04/03).
    Και όλα αυτά, με «πληγές» που άφησε και σε αγωνιστικά θέματα το ματς στο Περιστέρι. Ο Αντρέ Σιμόες υπέστη σύσπαση στον τετρακέφαλο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο, με τηνη κατάστασή του να επανεκτιμάται τις επόμενες ημέρες, ο Σέρχιο Αραούχο ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και επίσης θα φανεί τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει με την περίπτωσή του, ενώ ο Νίκλας Χουλτ είχε ένα θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος.
    Με άλλα λόγια, τα προβλήματα για τον Ισπανό τεχνικό αυξάνονται. Υπενθυμίζεται ότι εκτός των μακροχρόνια απόντων Μάνταλου και Γιόχανσον, εκτός με θέματα τραυματισμών είναι και οι Λόπες, Κονέ, ενώ ο Μάρκο Λιβάγια συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει την τιμωρία του σε δύο από τα επερχόμενα ματς με Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και Πλατανιά (εκτός).

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ