• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

    Οι φωτογραφίες της οργής: Σκοπιανοί και Τούρκοι καίνε Ελληνικές σημαίες! (pics &vid)

    Σκοπιανό | Ζόραν Ζάεφ: Εν μέσω διαπραγματεύσεων για την ονομασία, οι Σκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις - Εθνικιστές καίνε Ελληνικές σημαίες - Δείτε την αθλιότητα μέσα από τις φωτογραφίες - Αντίστοιχες ενέργειες και από Τούρκους που ανεβάζουν βίντεο στο ίντερνετ - Την ίδια ώρα σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι φαίνεται πως επιδίδεται τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση των Σκοπίων, ερχόμενη να διαψεύσει και μάλιστα με τρόπο κατηγορηματικό τα όσα είχε πει ο πρωθυπουργός της γείτονος,Ζόραν Ζάεφ, για την ονομασία, αλλά και για την υποτιθέμενη αλλαγή του Συντάγματος.


    Τη στιγμή που η Ελλάδα προσέρχεται σε μια διαπραγμάτευση με τις καλύτερες των προθέσεων και με ένα εμπεριστατωμένο και σαφές πλαίσιο προτάσεων, οι Σκοπιάνοι μοιάζουν να βρίσκονται… χαμένοι στη μετάφραση. Επιδεικνύουν μια επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, σε σημείο που κανείς δεν μπορεί να πει πλέον με βεβαιότητα τι εννοούν πραγματικά και τι όχι.

    Εκτός από τα ήξεις αφήξεις του Ζόραν Ζάεφ, Σκοπιανοί εθνικιστές έκανα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και έκαψαν ελληνικές σημαίες. 

    Συγκέντρωση στο κέντρο των Σκοπίων πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχαν 5.000 άνθρωποι.

    Κύριο αίτημα των διαδηλωτών ήταν να μην υπάρξει καμία αλλαγή στην ονομασία της χώρας, όπως και την άμεση διακοπή των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του θέματος του ονόματος, που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, στη Ν.Υόρκη.

    Η συγκέντρωση, την οποία οργάνωσαν ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις και οργανώσεις της διασποράς της ΠΓΔΜ ξεκίνησε από τα γραφεία της ΕΕ στα Σκόπια και κατέληξε μπροστά από την Βουλή της ΠΓΔΜ. 

    Αρκετοί από τους διαδηλωτές έφεραν σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας, ενώ ορισμένοι από αυτούς έκαψαν και μία ελληνική σημαία. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και μητροπολίτες της σχισματικής ορθόδοξης εκλησίας της ΠΓΔΜ, οι οποίοι απευθύνθηκαν στο συγκεντρωμένο πλήθος.

    Στα χνάρια των Σκοπιανών εθνικιστών οι οποίοι έκαψαν ελληνική σημαία ζητώντας να μην αλλάξει η ονομασία της χώρας τους βάδισαν κάποιοι Τούρκοι.


    Στο hashtag "Μακεδονία" οι Τούρκοι χρήστες του Twitter ανέβασαν ένα βίντεο στο οποίο βάζουν φωτιά σε μια ελληνική σημαία.
    toyrkoi







    Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο που ανέβασαν 


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ