• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

    Γιώργος Τράγκας: Ο Άγιος Τσίπρας, Τα Τάγματα Αγγέλων Και Η Συριζέικη Σαρία

    Tο ζεύγος Παπαδημητρίου – Αντωνοπούλου παραιτήθηκε για το επίδομα ενοικίου χιλίων ευρώ και η κυβέρνηση σπεύδει να κραυγάσει : «εμείς δεν είμαστε παχύδερμοι, έχουμε πολιτική ευθιξία». Και ήδη προαναγγέλλεται ανασχηματισμός. Βέβαια, είναι λίγο καθυστερημένη η ευθιξία, αφού το θέμα βγήκε το περασμένο Σάββατο.


    Αλλά ήθελα να ήξερα τι σόι πολιτική ευθιξία είναι αυτή που υπηρετεί τόσο δουλικά το μνημόνιο, υπηρετεί τόσο αφοσιωμένα τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων, παγιώνει στη ζωή μας το χαφιεδισμό και τους κουκουλοφόρους και φωνάζει : «Πω πω λερωθήκαμε με το χιλιάρικο της κας Αντωνοπούλου» που δήλωσε ότι θα τα επιστρέψει!

    Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Αλέξη Τσίπρα ως έναν άγιο πορευόμενο στην έρημο που τρώει μόνο ακρίδες και μέλι, πορευόμενος ρακένδυτος και κηρύσσοντας το λόγο της αρετής. Σε λίγο ο πρωθυπουργός θα εμφανίζεται μόνο με λευκά ρούχα και πουδραρισμένος έντονα σα να βγαίνει από τις πύλες του παραδείσου λέγοντας: «Προσέλθετε να σας ευλογήσω και να πάρετε αντίδωρο από τα πάλλευκα χεράκια μου!».

    Όπως όλοι αντιληφθήκατε χθες η εκπομπή δεν ασχολήθηκε καθόλου με την κα Αντωνοπούλου. Τόσο αυτή, όσο και ο σύζυγός της έχουν έλθει από τις ΗΠΑ, οι άνθρωποι έχουν περιουσία από τη δουλειά τους εκεί και ουδεμία σχέση έχουν με τη γενικότερη εγκυκλοπαιδική μόρφωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Σίγουρα, σε δύσκολους καιρούς η αξιοποίηση σχετικού άρθρου για τη λήψη του επιδόματος, διεγείρει και ερεθίζει αλλά βρε παιδί μου, εδώ στο ρημαγμένο τόπο – γίνεται της κοινής εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα επί ΣΥΡΙΖΑ – και θα την πληρώσει η Αντωνοπούλου και ο σύζυγος Καθηγητής που ήρθαν για να φέρουν επενδύσεις και να μειώσουν την ανεργία;

    Αν σκεφτείτε όσα λέει ο Βίζερ για τα 200 δις που χάσαμε επί Βαρουφάκη ή αυτά που λέει ο Ντάισελμπλουμ για την εξυπηρέτηση των τραπεζών σε βάρος των φορολογουμένων ή αυτά που λέει ο Ρέγκλινγκ για το πόσα χάσαμε από την πολιτική Τσίπρα και τη βιαιότητα των πράξεών του επί των κεφαλών των Ελλήνων πολιτών, το ζεύγος Παπαδημητρίου είναι οι Άγγελοι του Τσάρλι.

    Θέλω να πω μια καλημέρα στον Αγαπητό κο Πρωθυπουργό, ο οποίος σύμφωνα με τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες ζήτησε από την κα Αντωνοπούλου να γονατίσει για να της πάρει το κεφάλι, όπως κάνουν οι τζιχαντιστές στη Ράκα σε όσους δεν εφαρμόζουν τη Σαρία…

    Εδώ έχουμε Συριζέικη Σαρία.

    Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τις σημερινές εφημερίδες είναι ένας άγιος άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει αμαρτήσει ποτέ, δεν έχει πάρει ποτέ ούτε φοντανάκι – δωράκι και όλοι οι πολίτες πρέπει να παίρνουν αντίδωρο από τα χέρια του. Μάλιστα – μία φορά την εβδομάδα – μπορούν να προσέρχονται στο Μαξίμου, όπου θα παίρνουν την Αριστερή Αγία Κοινωνία. Το κρασί θα είναι προσφορά του κου Καμμένου και του κου Φλαμπουράρη.

    Εδώ είναι Μπανανία, εδώ είναι κατεχόμενη γη – προτεκτοράτο. Να πω μια καλημέρα στον πρωθυπουργό, ο οποίος εφαρμόζει μια παλιά συνταγή, που έχει εφαρμοστεί από τους Απριλιανούς με τις επιχειρήσεις καθαρών χεριών αλλά και από τον Κώστα Καραμανλή με το «Σεμνά και Ταπεινά» και με τα «Τάγματα Αγγέλων». Κάπως έτσι διώξαμε στην αρχή τον Τσιτουρίδη επειδή είχε μεταγράψει το γιό του από ένα πανεπιστήμιο σε άλλο. Η Αθήνα των εργολάβων, των ομίλων, του μνημονίου και της σφαγής εκατομμυρίων πολιτών και τώρα όπως και τότε μιλάει για πολιτική ευθιξία και πολιτική ευθύνη. Και εδώ γελάνε!

    Αγαπητέ κύριε Τσίπρα

    Εκστασιάζομαι και με την πολιτική ευθύνη σας αλλά κυρίως με την πολιτική ευθιξία σας. Σας λατρεύω κάθε μέρα πιο πολύ λόγω της απέραντης ηθικής σας. Είστε πραγματικά ένας άγγελος που τον έστειλε ο θεός εδώ στην Ελλάδα για να κάνει στενή παρέα την Άνγκελα. Τη φίλη μας … την κολλητή μας, τη Μέρκελ.

    Παλαιότερα, είχα επισημάνει επί των ημερών του κου Καραμανλή να μην χρησιμοποιεί πολύ η κυβέρνηση το «Σεμνά και Ταπεινά». Και έλεγα με τρόπο να μην εμφανίζονται τότε οι Μαξιμιώτες ως Τάγματα Αγγέλων γιατί έτσι και έσκαγε κανένα σκάνδαλο θα τρέχανε να κρυφτούνε όλοι μαζί. Και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Είτε ήταν φτιαχτό ή υπερβολικό το Βατοπέδι, είτε ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο Καραμανλής είτε έπεσε η κυβέρνηση γιατί είχε στενές σχέσεις με τον Πούτιν και έπρεπε να έρθει ο Παπανδρέου για να μας πάει οριστικά στο μνημόνιο και σε εσάς, που είστε άγιος άνθρωπος και άγιο παλικάρι.

    Έτσι λοιπόν συνιστώ προσοχή γιατί πίσω έχουν οι εργολάβοι την ουρά, πίσω έχουν την ουρά οι όμιλοι, πίσω έχουν την ουρά οι τραπεζίτες. Ξέρετε, κανείς δεν πιστεύει ότι εσείς παρατήσατε την οικοδομή και τις εργολαβίες για να παίρνετε έξι χιλιάδες ως πρωθυπουργός,…… άντε βάλε οκτώ!

    Κανείς δεν πιστεύει ότι ο κος Νίκος Παππάς άφησε ακαδημαϊκή καριέρα και ήρθε να πάρει 3 και 60, βάζοντας μάλιστα και τον πατέρα του να δουλέψει δωρεάν. Δύο σε ένα ..νοικοκυρεμένα. Ο φίλος μου ο Φλαμπουράρης, χρόνια στα μπετά και στην κονόμα, τα παράτησε όλα για να σώσει τη χώρα; Και η παλιά εταιρεία του μια χαρά κονομάει από την ΕΥΔΑΠ, όπου είναι εκεί ο σύντροφος της Δούρου. Δηλαδή όλοι ρε παιδιά, αφήσατε τέτοιες λαμπρές καριέρες για να σώσετε τους Έλληνες κουρεύοντας μισθούς και συντάξεις; Δηλαδή πήγατε για 5-6 χιλιάρικα, προκειμένου να σας μουτζώνει όλη η Ελλάδα και να σας καταριέται για την αντιλαϊκή πολιτική σας;

    crashonline

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ