• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

    Γιγάντια Αντικείμενα Περικυκλώνουν το Φεγγάρι (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής

    Γιγάντια Αντικείμενα περικυκλώνουν το Φεγγάρι

    Η Σελήνη δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Τι νομίζουμε, λοιπόν, ότι είναι αυτός δορυφόρος της Γης;
    Ακόμα και οι ίδιοι οι επιστήμονες διαφωνούν μεταξύ τους ως προς την θεωρία προέλευσης της. Δεν μπορούν να πουν με σιγουριά αν είναι κομμάτι της Γης που ύστερα από κάποια σύγκρουση στο παρελθόν αποκόπηκε και μπήκε στην συγκεκριμένη τροχιά. Δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν είναι ένας βράχος που «ταξίδευε χωρίς σκοπό» στο σκοτεινό διάστημα, μέχρι που του δόθηκε η ευκαιρία να τον «τραβήξει» η Γη στον «χορό» που κάνει γύρω της. Δεν μπορούν να εξηγήσουν πως γίνεται ο δίσκος της να καλύπτει επακριβώς τον δίσκο του Ήλιου -κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού, απ’ όσο γνωρίζουν, με άλλους δορυφόρους. Λες και έχει «τοποθετηθεί» στην συγκεκριμένη τροχιά και απόσταση μεταξύ Ήλιου και Γης.
    Κι ενώ οι επιστήμονες οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλήξουν σε μία έστω, ομόφωνη θεωρία, βγαίνουν οι σκεπτικιστές και κατηγορούν όλες τις άλλες θεωρίες που δεν προέρχονται από επιστήμονες, αλλά μπορούν να εξηγήσουν καλύτερα κάποια από τα παραπάνω.
    Γιατί; Επειδή δεν είναι επιστήμονες; Επειδή δεν περιορίζουν τις υποθέσεις τους σε «προσγειωμένα» σενάρια που αν τα παρουσίαζαν οι εκάστοτε ακαδημαϊκοί θα έχαναν τις έδρες τους; Τέλος πάντων.
    Η πιο διαδεδομένη εναλλακτική θεωρία για την Σελήνη, είναι ότι πρόκειται για μη φυσικό ουράνιο σώμα, αλλά για τεχνητός δορυφόρος που έφεραν ή έστειλαν κάποιοι εξωγήινοι πολιτισμοί, πριν μερικές χιλιάδες χρόνια.
    Υποθετικά μπορεί να εξακολουθεί να είναι μία τεράστια βάση, μέσα στην οποία, ή σε κάποια συγκεκριμένα σημεία στην επιφάνειά της, υπάρχουν υποδοχείς «αλλοδαπών» σκαφών που κατά καιρούς εμφανίζονται και καταγράφονται, συνήθως από τηλεσκόπια ερασιτεχνών.
    Βέβαια, πρέπει να παραδεχτούμε, ότι κυκλοφορούν και πολλά βιντεάκια που δεν δείχνουν κάποιο αυθεντικό υλικό, αλλά είναι φτιαχτά, ψεύτικα. Οι λόγοι που το κάνουν είναι πολλοί, αλλά εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε προσεκτικοί ως προς το τι βλέπουμε και τι διαβάζουμε.
    Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δείξει ιπτάμενα αντικείμενα να πηγαίνουν στην Σελήνη ή να φεύγουν από αυτήν. Άλλα «στέκονται» στο πουθενά, ακίνητα και θυμίζουν διαστημικούς σεκιουριτάδες που εποπτεύουν τον χώρο τους. Άλλα, κρύβονται μέσα στο σκοτάδι και χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή για να τα εντοπίσει κανείς.
    Ωστόσο, εκείνο που μοιάζει ως αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι πως αν μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε σε ένα τρισδιάστατο βίντεο, όλες τις ερασιτεχνικές λήψεις από όλο τον κόσμο, μαζί με τις επίσημες που προέρχονται από την ΝΑΣΑ, τον ΔΔΣ και από αλλού, θα διαπιστώναμε, ενδεχομένως, πως η Σελήνη καθημερινά «κυκλώνεται» από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. Άλλοτε θυμίζουν πλημμυρίδα και άλλοτε άμπωτη. Σαν ο δορυφόρος μας να «ανασαίνει» από την παρουσία τους. Σαν ένας εξωτερικός παλμός.
    Μα όλα αυτά δεν μπορεί κάποιος να τα αντιληφθεί σε αποσπασματικά βιντεάκια αν δεν έχει μπροστά του, το σύνολο, το όλον.
    Τελικά, η Σελήνη δεν είναι αυτό που νομίζουμε, αλλά είναι αυτό που νομίζει ο καθένας ότι είναι!
    GIANT «Things» Are Circling The Moon..
    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ