• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

    Τραγωδία! Φονική σύγκρουση τρένων στην Αίγυπτο – 19 νεκροί και 15 τραυματίες

    - Τουλάχιστον 19 οι νεκροί από τη σύγκρουση εμπορικής με επιβατική αμαξοστοιχία - Δεν έχουν διαπιστωθεί οι λόγοι της πολύνεκρης σύγκρουσης τρένων



    Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη σύγκρουση τρένων στην Αίγυπτο. Η φονική σύγκρουση τρένων είναι η τελευταία σε μια σειρά σιδηροδρομικών δυστυχημάτων στη χώρα.
    Δεν έχει γίνει ακόμα σαφής η αιτία της σύγκρουσης ανάμεσα σε εμπορική και επιβατική αμαξοστοιχία στη βόρεια επαρχία Behaira.




    Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας δήλωσε πως έχουν σπεύσει στο σημείο πάνω από 30 ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα κοντινά νοσοκομεία.
    Ο αρχηγός ασφαλείας στη Beheira, Alaa El-Din Abdel-Fattah, δήλωσε στο πρακτορείο MENA πως το δυστύχημα προκλήθηκε από τον εκτροχιασμό δύο βαγονιών από την επιβατική αμαξοστοιχία.
    Το δυστύχημα έρχεται λίγους μήνες μετά τον θάνατο 41 ανθρώπων σε σύγκρουση τρένων στην παραλιακή πόλη της Αλεξάνδρειας τον περασμένο Αύγουστο.
    Ήταν το πιο θανατηφόρο δυστύχημα με τρένα στην Αίγυπτο από τον Νοέμβριο του 2013. Μια σύγκρουση τρένου με λεωφορείου που στοίχισε τότε τη ζωή σε 27 ανθρώπους.
    Το 2002 είχαν πεθάνει 373 άνθρωποι όταν ξέσπασε πυρκαγιά μέσα σε τρένο στα νότια της πρωτεύουσας.


    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ