• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

    TO ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο-ντοκουμέντο, όπου φαίνεται η στιγμή που το ανθρωπόμορφο κτήνος πετά το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.
    Το βίντεο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και όπως φαίνεται ένας άνδρας ασφαλείας μεταφέρει το βρέφος μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και το πετά στον κάδο.

    Το «τέρας» καταφθάνει με λευκό Ι.Χ, βγαίνει, πηγαίνει μέχρι τον κάδο και αφού το πέταξε, γύρισε πίσω, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στα στενά της Πετρούπολης.
    Από την ανάλυση του βίντεο προκύπτει ότι από τη στιγμή που βγήκε από το λευκό αυτοκίνητο με το νεκρό βρέφος έως τη στιγμή που επέστρεψε – χωρίς τη σακούλα – έκανε σχεδόν ενάμιση λεπτό, για την ακρίβεια 87 δευτερόλεπτα.
    Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, εκτιμούν ότι αυτός είναι το κτήνος που στραγγάλισε το αγγελούδι. «Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου.
    Δηλαδή του είχαν αποφράξει τη στοματική κοιλότητα και του είχαν δέσει τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί στο λαιμό του. Ο θάνατος προσδιορίζεται βραδινές ώρες της Κυριακής. Το παιδάκι γεννήθηκε ζωντανό» τόνισε στο protothema.gr η κυρία Μαριανού.
    Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κτήνος δεν ήταν μόνο του στο λευκό αυτοκίνητο αλλά πιστεύουν ότι μαζί του ήταν και η μητέρα του βρέφους.

    pronews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ