• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

    Οι κουκουλοφόροι απειλούν να ισοπεδώσουν ολόκληρη την Αθήνα και όχι μόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

    Του Κίμωνα Χαραλάμπους

    Απειλές ότι θα ισοπεδώσουν την πόλη εκτοξεύουν οι κουκουλοφόροι φιλοπαγκοσμιοποιητές που υπογράφουν το κείμενο με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση τα ξημερώματα στην Ερμού.
    Η αστυνομία «λάμπει δια της απουσία της» καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία προσαγωγή ή σύλληψη παρά την ένταση που έχει ξεκινήσει από το απόγευμα της Κυριακής όταν αναρχικοί έφτασαν έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου γράφοντας συνθήματα και πετώντας τρικάκια και κορυφώθηκε με την επίθεση με χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής.
    Πηγαίνοντας σε σπίτια πολιτικών, οι οποίοι δεν είναι και τόσο δημοφιλείς στα μάτια της κοινής γνώμης, οι αριστεριστές κουκουλοφόροι προσπαθούν να κερδίσουν την «συμπάθεια» πολιτών.
    Στο κείμενό τους για την επίθεση στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, εναντίον δεκάδων μαγαζιών Ελλήνων που μοχθούν κάθε μέρα για να ζήσουν τις οικογένειές τους, οι κουκουλοφόροι, αποσαφηνίζουν ότι όλα έγιναν στα πλαίσια του «γενικότερου κύματος αλληλεγγύης» στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, τον νεαρό που έχει συλληφθεί για το τρομοδέμα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
    Στο κείμενο που αναρτήθηκε στο athens.indymedia αναφέρονται τα εξής:
    «Επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπια δυναμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπάσαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ.Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλού».
    Είναι προφανές πως στόχος είναι οι Έλληνες πολίτες, πόσο μάλλον οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν εξαρτώνται από μισθούς και κρατικά επιδόματα, και όχι η «εξουσία ή το κατεστημένο»! 
    Ανάλογες επιθέσεις λαμβάνουν χώρα και σε άλλες ελληνικές πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα! 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ