• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

    Hereditary: Αυτή είναι η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς κι έχουμε το νέο trailer

    Έχει ήδη στοιχειώσει το μυαλό εκατοντάδων fan του είδους που την αναμένουν πώς και πώς. Αυτή η ταινία θα σας κάνει να ουρλιάξετε από τρόμο

    Οι κριτικοί έσπευσαν να γράψουν τίτλους όπως “η πιο τρομακτική ταινία τρόμου εδώ και χρόνια” και “θα βρέξετε τα βρακιά σας” (αλήθεια). Το Hereditary μπαίνει στην κατηγορία στοιχειωμένου σπιτιού, αλλά την ίδια στιγμή μελετά τη διαδικασία του πένθους μέσα από τον χαρακτήρα της Toni Collette που βιώνει δύο μεγάλες απώλειες με παρανοϊκές συνέπειες. Μιλούν όλοι για μανιακές καταστάσεις και για μια Collette που αδίκως θα παραγκωνιστεί λόγω είδους από τη συζήτηση για τα Όσκαρ του ‘19, οπότε δεν παίζει να το χάσεις όταν κυκλοφορήσει.
    Όταν η Έλεν, η "κεφαλή" της μητριαρχικής οικογένειας Γκράχαμ πεθαίνει, η κόρη της αποκαλύπτει καλά κρυμμένα μυστικά για τους προγόνους της. Όσο περισσότερα ανακαλύπτει, τόσο έρχεται αντιμέτωπη με μια θανάσιμη μοίρα που φαίνεται να έχει κληρονομήσει.
    Το τρέιλερ που ακολουθεί δημοσιεύθηκε μόλις χθες, Τρίτη και προμηνύει πολλά για τους λάτρεις του είδους. Πάρτε μια γεύση γιατί η ταινία θα είναι στις αίθουσες το καλοκαίρι. Υπομονή!!



    news247.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ