• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

    Η μάχη της Ευρώπης και της ουράς

    Ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Ξάνθη, στην Κέρκυρα θα πέσουν κορμιά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα


    Στην Κρήτη ο Πλατανιάς γνωρίζει καλά πως τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά και αν δεν πάρει το τρίποντο κόντρα στην Λαμία, τότε λογικά θα πρέπει να πει αντίο στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κοροβέση, Βάντερσον, Πετρόπουλο και Αγγελόπουλο. Η Λαμία από την πλευρά της ταξίδεψε στα Χανιά χωρίς τον Όμο αλλά με τον Βάντερσον ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που αντιμετώπιζε με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να ψάχνει βαθμό ή βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία.
    Λίγο αργότερα στην Κέρκυρα, οι Φαίακες φιλοξενούν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι με νίκη παίρνουν βαθιά ανάσα στην μάχη της παραμονής και βάζουν ακόμα πιο δύσκολα στον Απόλλωνα. Εκτός ο Επστάιν και μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν, ενώ εξέτισαν και υπολογίζονται οι Σιόντης και Μπαλάφας. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ ταξίδεψε στην Κέρκυρα με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει ακόμα περισσότερη την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Τζημόπουλος και Σολτάνι έμειναν εκτός.
    Τέλος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Ξάνθη σε μια ευρωπαϊκή μάχη. Οι γηπεδούχοι με νίκη τελειώνουν με το ευρωπαϊκό εισιτήριο, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς που θα τους κρατήσουν στις θέσεις της Ευρώπης. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει στους Ντιγκινί και Γιαννούλη, χωρίς τους Μπαξεβανίδη και Ντουρίτσκοβιτς η Ξάνθη.
    ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    Σάββατο (3/3)
    Πλατανιάς - Λαμία (15:00, NS3)
    Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NS1)
    Ατρόμητος - Ξάνθη (19:30, NS2)
    Πηγή: gazzetta.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ