• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

    Γ.Τράγκας: Οι εθνομηδενιστές των Αθηνών οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα σε απώλεια εδαφών, σμίκρυνση και διαμελισμό

    Aν κάποιος μπει στο σπίτι σας για να σας ληστέψει, για να σας πάρει ό,τι απέμεινε μην αντισταθείτε, αν έχετε όπλο μην πυροβολήσετε, αφήστε τους κακοποιούς να σας πάρουν ό,τι απέμεινε από το βιός σας, γιατί αν αντισταθείτε θα πάτε μέσα για κακούργημα!
    Άκουσα ότι στο προτεκτοράτο, στη μπανανία ασκήθηκε δίωξη εναντίον συμπολίτη μας – 88 ετών – που βρέθηκε τετ α τετ με δύο εισβολείς μέσα στο σπίτι του, φοβήθηκε, πυροβόλησε τον έναν στο χέρι, τους έτρεψε σε φυγή και όμως η ελληνική πολιτεία τον εδίωξε για κακούργημα.
    Η αποτροπή της ληστείας και η νόμιμη αυτοάμυνα στη χώρα της παγκόσμιας ληστείας, του μνημονίου, διώκεται γιατί φανταστείτε οι ληστευόμενοι Έλληνες επί 8 έτη να βρουν το θάρρος του γέροντα των 88 ετών και να πράξουν το ίδιο απέναντι στους ληστές. Ελπίζω να μην οδηγηθεί στο νησί του Πεταλούδα ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε εναντίον των δύο ληστών.
    H πίεση, το αδιέξοδο, η πολιτική ανεπάρκεια γεννούν παραφροσύνη. Ο πολιτικός κόσμος έχει φάτσες, συμπεριφορές, διαλόγους και ατμόσφαιρα ψυχιατρείου. Ο Καμμένος σε πλήρη πολιτική εξαέρωση βγήκε και είπε ότι θα πάει μέχρι το τέλος με τον Τσίπρα αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην περάσει – και δεν θα περάσει – η αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.
    Τρεις εβδομάδες νωρίτερα, μη μετέχοντας σε κανένα συλλαλητήριο έλεγε ότι εμπιστεύεται τον κο Κοτζιά που σκίζεται να δώσει το όνομα Μακεδονία στο γειτονικό κρατίδιο.
    Την ίδια ώρα, ο άθεος πρωθυπουργός, υπηρέτης του μνημονίου και εθνομηδενιστής, ακούει τον υπουργό Άμυνας να λέει: «εγώ χαράσσω την πολιτική της Εθνικής Άμυνας και ο Κουβέλης είναι μόνο αρμόδιος για τα νοσοκομεία και τα συσσίτια!». Επίσης, για να ακούει και ο Κουβέλης και ο Τσίπρας τονίζει ότι : εγώ συμφώνησα για να βάλει το Φανούρη στο υπουργείο. Δηλαδή ο αρχηγός των ΑΝΕΛ του λέει: εγώ είμαι η κυβέρνηση και σε εποχή που το πρώτο θέμα μας είναι η Άμυνα εσύ… Αλέξη έρχεσαι δεύτερος!
    Ενώ η παράνοια και η σήψη κυριαρχούν στην Αθήνα, ο Ερντογάν και η Άγκυρα γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία – εύχομαι να διαψευστώ πλήρως- είναι μόνο λόγια…και δεν πρόκειται να στείλει ούτε φαντάρο να υπερασπιστεί τα ελληνικά σύνορα με την Τουρκία αν και λέει ότι είναι ευρωπαϊκά!
    Το μόνο που ενδιαφέρει την κα Μέρκελ και τους άλλους είναι να πουλάνε στον Ερντογάν και να διατηρούν το δίαυλο επικοινωνίας για να μην πνίξει με κύματα μεταναστών τα ευρωπαϊκά κράτη.
    Χθες, για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι η Τουρκία δεν υπολογίζει ούτε το διεθνές δίκαιο, ούτε το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Ο Ερντογάν αγνόησε άμεσα, όσα του είπε ο κος Γιούνγκερ και ο κος Τουσκ. Οι αφελείς των Αθηνών, ο ασήμαντος πρωθυπουργός που δολοφονεί με το μνημόνιο καθημερινά τους Έλληνες, η καταρρέουσα κυβέρνηση, αυτή η τραγική συγκυρία για τον ελληνισμό, διοχέτευε από το πρωί ότι κάτι γίνεται στην Κωνσταντινούπολη και ότι πιθανότατα θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα των δύο στρατιωτικών, των δύο παλικαριών που βρίσκονται φυλακισμένα στην Αδριανούπολη. Τελικά απερρίφθη και αποδείχθηκε ότι οι Τούρκοι δεν είναι πολιτισμένοι άνθρωποι, ούτε έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ούτε συζητούνται.
    Οι Τούρκοι δικαστές θα εκτιμήσουν το θέμα στη σωστή του διάσταση είπε ο Ερντογάν στον κο Γιούνκερ και λίγο αργότερα η δικαιοσύνη του Σουλτάνου που κρατάει χιλιάδες στις φυλακές ΟΜΙΛΗΣΕ. Συνεχίζεται η προφυλάκιση των δύο αξιωματικών, οι οποίοι ουσιαστικά κατηγορούνται, κρατούνται και ερευνώνται για κατασκοπεία, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Και ούτε πρόκειται να αφήσουν τα δύο παλικάρια, όσο υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα στο Αιγαίο.
    Οι Τουρκικές εφημερίδες δημιουργούν ατμόσφαιρα γράφοντας συνεχώς για τον Καμμένο. Έχουμε από την τουρκική πλευρά, μια φασιστική δικτατορία μπετόν – αρμέ που προελαύνει στα σύνορα Συρίας – Ιράκ, η οποία ενισχύεται και από τις κραυγές της Κεμαλικής αντιπολίτευσης και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, την ελληνική μια διαλυμένη κατάσταση, μια συγκυβέρνηση που δολοφονεί τους Έλληνες, τους ληστεύει, τους στέλνει στο εξωτερικό, τους εξαπατά σε καθημερινή βάση και ρίχνει την άμυνα. Από εδώ, στην Αθήνα έχουμε μία κυβέρνηση διαλυμένη, που κρατείται γαντζωμένη στην εξουσία μόνο από το ίδιον όφελος, σπαρασσόμενη και οπερετική που προκαλεί απωθητικά και εμετικά συναισθήματα στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
    Ουδείς πρόκειται να σπεύσει πλησίον της Ελλάδος. Μοναδική μας ελπίδα, το ενδιαφέρον των Αμερικανών και τα στρατηγικά συμφέροντά τους στην περιοχή. Οι ευρωπαίοι αποδείχθηκαν ελάχιστοι στη Βάρνα, ανίκανοι να επιβληθούν στον Ερντογάν και δέσμιοι των συμφερόντων και των σχέσεών τους με την Άγκυρα. Το μόνο που ξέρουν με πρώτους τους Γερμανούς είναι να προβαίνουν σε αφαίμαξη όλων των ελληνικών περιουσιών.
    Οι εθνομηδενιστές των Αθηνών οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα σε απώλεια εδαφών, σμίκρυνση και διαμελισμό. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται η Ευρώπη να ασχοληθεί με την Άμυνά μας. Είναι μόνο ευχές και αφορισμούς και κινητοποιείται μόνο με βάση τα συμφέροντα του Βερολίνου και των Παρισίων. Άλλωστε ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία επιρροή στο διεθνή περίγυρο και οι υπόλοιποι του κυβερνητικού σχηματισμού εμφανίζονται πολιτικά ως ελλιποβαρείς ή γελοίοι…

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ