• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

    Απίστευτη πρόκληση Γ. Σαββίδη με Μελισσανίδη και… βόμβες!

    Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο χείλος του GREXIT, λόγω του «δικού μας» Γραμμένου, ο υιός Σαββίδης δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα με ανάρτηση instagram που εμπλέκει τον Δημήτρη Μελισσανίδη με «βόμβες»!

    Ο παλιμπαιδισμός συνήθως εμφανίζεται σε άτομα της τρίτης ηλικίας και είναι μια κατάσταση που κάποιες φορές μπορεί να είναι διασκεδαστική. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει για τον Γιώργο Σαββίδη. Ο υιός instagrammer του Ιβάν Σαββίδη, μπορεί να έχει χάσει προ πολλού το μέτρο και να επιδεικνύει διαρκώς έλλειψη σοβαρότητας και αυτοσυγκράτησης, αλλά κάποια στιγμή κάποιος θα πρέπει να τον μαζέψει.
    Γιατί ο παλιμπαιδισμός ενός 30άρη πολυεκατομμυριούχου, που τυγχάνει να είναι γιος ιδιοκτήτη ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας του, είναι επικίνδυνος όταν φτάσει σε σημείο να συνδέει πρόσωπα με… βόμβες.
    Το τελευταίο ανδραγάθημα του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι και το πιο σοβαρό των τελευταίων εβδομάδων. Καθώς είναι ευθεία επίθεση στον Δημήτρη Μελισσανίδη, με σαφέστατα υπονοούμενα εναντίον του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Υπονοούμενα που θερμαίνουν ακόμη περισσότερο την κόντρα των τελευταίων ημερών και δημιουργούν εξαιρετικά επικίνδυνες καταστάσεις.
    Συγκεκριμένα, ο Γ. Σαββίδης, δημοσίευσε μία είδηση από ελληνικό site που έφερε τον τίτλο «Τι θα κάνει ο Τίγρης, πότε σκάνε “βόμβες”». Είδηση που ο ίδιος εμπλούτισε με το γεμάτο υπονοούμενα και… μπηχτές σχόλιό του. «Φτάνει με τις “βόμβες”. Αφήστε μας όλους να ζήσουμε ήσυχα για λίγο», έγραψε χαρακτηριστικά, «εμπλουτίζοντας» το σχόλιό του με διάφορα emoticons, που ενίσχυαν τα υπονοούμενά του εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.
    Δεν ξέρουμε τι θέλει να πει ή τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο γιος του μπαμπά Σαββίδη, αλλά είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχει καταστεί επικίνδυνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ενέργειές του αυξάνουν στο κατακόρυφο την ένταση, δυναμιτίζουν το κλίμα και δημιουργούν ατμόσφαιρα που το ποδόσφαιρο προσπαθεί να αποβάλει. Ο ίδιος, όμως, φροντίζει να τροφοδοτεί το μίσος και την αντιπαλότητα, δίχως ίχνος συναίσθησης των πράξεών του. Εκτός κι αν ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει, απλά αδιαφορεί για τις συνέπειες των πράξεών του.
    Την ώρα, ωστόσο, που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο χείλος του GREXIT, λόγω της καταστροφικής διοίκησης της ΕΠΟ του «δικού μας» Γραμμένου, ο Γιώργος Σαββίδης αποφάσισε να συνεχίσει τη λογική του «ή εμείς ή κανείς». Ο ίδιος την έβαλε στη ζωή μας πριν από λίγους μήνες και μετά τα τελευταία γεγονότα, φαίνεται ότι αποφάσισε να την εφαρμόσει και εκτός γηπέδων. Παίρνοντας… φόρα από την προκλητική ατιμωρησία του ιδίου και της ομάδας του.
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ INSTAGRAM!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ