• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

    Θρίλερ: 58χρονος κρατούσε φυλακισμένα δύο ξαδέρφια του για 8 μήνες

    Το χρονικό μιας απίστευτης ιστορίας στη Θεσσαλονίκη που θυμίζει ταινίες τρόμου - Ο δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου - Με ποιον εκβιασμό έκανε αναλήψεις από τον λογαριασμό τους
    Μια απίστευτη φρικιαστική ιστορία βλέπει το «φως» της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστής ένας 58χρονος άντρας, ο οποίος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε «φυλακή» για δύο ξαδέρφια του!



    Την πληροφορία μετέδωσε η τηλεόραση του Σκάι, όπου αναφέρθηκε πως ο 58χρονος άντρας είναι δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ωραιοκάστρου.

    Πριν από αρκετούς μήνες, δύο ξαδέρφια του από τις Σέρρες τον είχαν επισκεφθεί στο σπίτι του. Ο 58χρονος, λοιπόν, τους κράτησε κυριολεκτικά αιχμαλώτους για διάστημα περίπου έξι έως οκτώ μηνών.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρωί έφευγε κανονικά για την δουλειά του, έχοντας όμως μέσα στο σπίτι του ένα «σκοτεινό» μυστικό: Έδενε με χειροπέδες τα χέρια των «αιχμαλώτων» του, με καλώδια τα πόδια τους και όταν επέστρεφε από την δουλειά τους έλυνε και τούς αποσπούσε χρήματα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δύο ξαδέρφια είχαν περίπου 80.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και ο 58χρονος έπαιρνε χρήματα απειλώντας τα δύο ξαδέρφια του πως θα κάνει κακό στην τρίτη αδελφή τους!

    Ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, 31.03.2018 μετά από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι, με τους δύο ανθρώπους που κρατούσε αιχμάλωτους ο άντρας να απελευθερώνονται.

    Ο δράστης οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με την υπόθεση να παίρνει, πλέον, τον δρόμο της Δικαιοσύνης.





    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ