• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

    Δύο πιλότοι κάνουν λόγο για ΑΤΙΑ πετώντας κοντά στο Νέο Μεξικό

    Δύο κυβερνήτες διαφορετικών αεροπλάνων αναφέρουν πως είδαν άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο πετώντας πάνω από την Αριζόνα.
    Το ηχητικό μήνυμα των πιλότων που επικοινωνούν με τον πύργο ελέγχου αποκαλύπτει ότι οι δύο άντρες εντόπισαν ένα σκάφος «που δεν ήταν αεροπλάνο», πετώντας στα σύνορα Αριζόνας και Νέου Μεξικού στις 24 Φεβρουαρίου μεταξύ 3:30 μ.μ. και 4:14 μ.μ. (τοπική ώρα).

    Και υποδεικνύουν με νόημα πως η θέαση του ΑΤΙΑ έγινε λιγότερο από 500 μίλια μακριά από το φημισμένο Ρόζγουελ του Νέου Μεξικού, εκεί που κατέπεσε υποτίθεται ο ιπτάμενος δίσκος το 1947.
    Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο αναφέρθηκε αρχικά από τον πιλότο ενός Learjet, που επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου του Αλμπουκέρκι, στα ραντάρ του οποίου δεν υπήρχε κανένα στίγμα.
    sffs
    Η επικοινωνία ανάγκασε ωστόσο τον πύργο ελέγχου να καλέσει και έναν δεύτερο πιλότο, αυτή τη φορά της American Airlines, ρωτώντας τον αν βλέπει κάτι περίεργο κοντά του. Και λεπτά αργότερα ο κυβερνήτης επικοινωνεί: «Κάτι πέρασε μόλις πάνω μας, σαν… δεν ξέρω τι ήταν, αλλά τουλάχιστον δύο, τρεις χιλιάδες πόδια πάνω μας».
    Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σχολίασε μετά στο δίκτυο KOB 4: «Δεν έχουμε κανένα άλλο σχόλιο πέρα από αυτό που ακούσατε … Ο πύργος ελέγχου δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει πως κάποιο άλλο αεροσκάφος ήταν στην περιοχή».
    newsbeast.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ