• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

    Σοκ στην Αλεξανδρούπολη - 19χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά της

    Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, από την αυτοκτονία της 19χρονης φοιτήτριας, η οποία αποφάσισε να βάλει τέρμα στην ζωή της και κρεμάστηκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο κέντρο της πόλης, λίγα μόλις μέτρα από το αστυνομικό τμήμα. 
    Η αυτόχειρας καταγόταν από την Αθήνα και φοιτούσε στο πρώτο έτος της Ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Οι γονείς της εδώ και δυο ημέρες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αφού παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο. Έτσι, χθες το απόγευμα τηλεφώνησαν σε μια φίλη της και της ζήτησαν να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.
    Βλέποντας ότι δεν απαντούσε στα χτυπήματα του κουδουνιού και της πόρτας, φώναξε κλειδαρά και όταν μπήκαν μέσα αντίκρυσαν το σοκαριστικό θέαμα. Ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως ήταν αργά.
    Η ιατροδικαστική έρευνα απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σημερινή νεκροτομή θα ρίξει ίσως περισσότερο φως στην υπόθεση.
    Η 19χρονη άφησε ένα σημείωμα και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε κάποιους ψυχολογικούς λόγους, που την ώθησαν να πάρει την απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή της.
    Πηγή: evros-news.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ