• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΟΜΠΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ 6,3 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ(Βίντεο)

    Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
    Συχνά έχουμε ακούσει για το λόμπι των ΗΠΑ στο Ισραήλ, το οποίο περιλαμβάνει μέχρι 500 οργανώσεις που προωθούν τα ενδιαφέροντα των Ισραηλινών σε όλα τα επίπεδα, οι πιο γνωστές είναι η Αμερικανική Επιτροπή Ισραηλινών Δημόσιων Υποθέσεων (AIPAC), η Ένωση κατά της Δυσφήμισης (ADL) και εδώ Η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή.
    Οι οργανώσεις αυτές πιθανότατα κρατούν τις ΗΠΑ σε μια λαβή σιδήρου – στο βαθμό που πολλοί μιλάνε τώρα για το USrael.
    Και πράγματι δεν είναι περίεργο. Η Μεγάλη Σφραγίδα των ΗΠΑ είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα δώρο από τον φραγκιστή Σατανιστή και Ταλμουδιστή Μάγιερ Άμσελ Ρόθσιλντ (Mayer Amschel Rothschild). Ο Αετός στην πρόσοψη χαρακτηρίζεται από το εξάγωνο των Ρόθσιλντ-Ισραηλινών και τον αριθμό 13 σύμφωνα με τις 13 φυλές του Ισραήλ και παρατηρείται σε κάθε 1$ δολάριο ως υπενθύμιση στους Αμερικανούς σε ποιους υπάγονται ως σκλάβοι.
    Αυτό τεκμηριώνεται περαιτέρω από το εταιρικό σύνταγμα του Ρόθσιλντ της Ουάσιγκτον, το 1871, που ώθησε το Σύνταγμα του 1776. Επιπλέον, οι ΗΠΑ διοικούνται από ανδρείκελα των Ιησουιτών Ρόθσιλντς, Ελευθεροτέκτονες, Μη Εβραίους Ιουδαϊστές.
    Στο παρακάτω, ο Grant F. Smith, διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας: Πολιτική της Μέσης Ανατολής, παρουσιάζει την έρευνα του σχετικά με τις δραστηριότητες του ισραηλινού λόμπι των ΗΠΑ.
    Ακολουθεί μια σειρά στιγμιότυπων οθόνης από το παραπάνω βίντεο για να δείξει την επιρροή που διεισδύει στη διακυβέρνηση των ΗΠΑ από το λόμπι του Ισραήλ.
    Καταρχάς, το λόμπι έχει στη διάθεσή του 6,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Μπορούν να αγοράσουν πολλούς Αμερικανούς πολιτικούς με αυτά τα χρήματα ενώ το έχουν ήδη κάνει με 55 και 58 γερουσιαστές των ΗΠΑ.


    ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ