• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

    Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ έχει ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ στα ΚΡΥΦΑ (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής
    Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ έχει ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ στα ΚΡΥΦΑ

    Ίσως ακούγεται απότομο και εξωφρενικό. Πολλοί μπορεί να το θεωρούν ήδη ένα γεγονός. Όπως και να έχει αρκετά στοιχεία βγαίνουν στο φως…

    Σε μια συνέντευξη στο ExopoliticsTV με τον Alfred Lambremont Webre, η κοσμολόγος Laura Magdalene Eisenhower, επιβεβαίωσε ότι μια εξωγήινη εισβολή έχει ήδη συμβεί και ότι οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να το ξέρουμε.
    Η Laura Eisenhower, δισέγγονη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower, επανέλαβε την δήλωσή της στο Παγκόσμιο Συμπόσιο στο Σαν Μαρίνο, 30/3/2014:
    «Υπήρξε μια τεράστια συγκάλυψη σε σχέση με την επαφή εξωγήινων και των κυβερνήσεών μας ενώ έχουν παραμείνει ως απόρρητα, πολλά γεγονότα με απαχθέντες ή όσους επικοινώνησαν – αυτό συμβαίνει επειδή μια εισβολή έχει ήδη πραγματοποιηθεί και δεν θέλουν να το γνωρίζουμε.
    »Αυτή η εισβολή έχει διεισδύσει σε κάθε τομέα της κοινωνίας μας, κυρίως υπό μεταμφίεση, αλλά κατάφωρα προφανές σε πολλούς. Όταν εξετάζουμε μία μαρτυρία ή έναν πληροφοριοδότη, είναι σαφές ότι έχει γίνει κάποια συμφωνία με ομάδες εξωγήινων. Και, από ό,τι έχω ανακαλύψει, αυτό ξεκίνησε πολύ πριν από τον Ike (τον προπάππου της, nT. Αϊζενχάουερ)».
    Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις που προτείνουν ότι πριν από δεκαετίες υπήρξε ένα σύμφωνο μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και εξωγήινων όντων, ενώ ήταν παρών και ο ίδιος ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ.
    Αυτό το σύμφωνο εορτάστηκε μαζί με κάποια μερίδα εξωγήινων (γκρι όντα – Greys), ύστερα από μία άρνηση πρότασης άλλων όντων (Nordic), να εξαλείψουν τα πυρηνικά όπλα.
    Σε αυτό το σύμφωνο συμμαχίας με τους Greys, φαίνεται πως υπήρξε μία ανταλλαγή εξωγήινης τεχνολογίας (προς τις κυβερνήσεις) και παράδοσης ανθρώπων (προς τους Greys) για πολλών ειδών πειράματα.
    Οι σκεπτικιστές συχνά απαιτούν αποδείξεις αυτών των «επαφών», όμως, προς το παρόν φαίνεται πως τα καλύτερα στοιχεία διαθέτει η δισέγγονη του Eisenhower, η οποία έχει αφιερωθεί στην έρευνα και τη διάδοση πληροφοριών και υποστηρίζουν ότι εισβολή εξωγήινων έχει ήδη λάβει χώρα.
    Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται, η Laura Eisenhower έχει αποκαλύψει, επίσης, πως ήδη υπάρχει στον πλανήτη Άρη γήινος μυστικός στρατός σε συνεργασία με εξωγήινους όπου προετοιμάζουν την Εναλλακτική λύση 3.
    Και αναρωτιόμαστε… Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφει η Eisenhower, τότε… ποιών την επικείμενη εισβολή ενδεχομένως «φοβούνται» όλοι; Προφανώς του αντίπαλου δέους… Άραγε αυτή πλησιάζει; Πολλές ενδείξεις δείχνουν ότι ο καιρός είναι κοντά…
    Στο video που ακολουθεί, ο συγγραφέας και ερευνητής Alfred Lambremont Webre, αναλύει την ιστορία και τις δραστηριότητες της Laura Eisenhower, η οποία φέρνει στο φως και αποκαλύπτει σημαντικά γεγονότα σε σχέση με τις συμφωνίες μεταξύ ΗΠΑ και Εξωγήινων.
    Δείτε και δύο σχετικά βιντεάκια

    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    Laura Magdalene Eisenhower: ET invasion has already occurred and governments do not want us to know
    «The alien invasion has already taken place» shocking statements Laura Eisenhower

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ