• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

    Γ.Τράγκας: «Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα – Οι Τούρκοι επελαύνουν και η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποσύνθεση»

    Προετοιμαστείτε για μεγάλες εξελίξεις στην περιοχή μας. Προετοιμαστείτε για μεγάλη αναμέτρηση με την Τουρκία. Αν θέλετε ειρήνη και να διατηρήσουμε κάθε σπιθαμή των εδαφών μας, προετοιμαστείτε για μεγάλη σύγκρουση με την Τουρκία. Είναι δυστύχημα που στο Μαξίμου βρίσκεται ο Τσίπρας.


    Είναι τραγικό ότι υπάρχει επάνω το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου και στο υπουργείο Εξωτερικών ο Κοτζιάς. Οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει αδύναμος εχθρός. Επιτίθενται μόνο όταν νιώθουν ότι είναι ημιθανείς, σε σύγχυση και έχει ηγεσία ελλιποβαρή. Είναι το δόγμα του τουρκικού στρατού και της διπλωματίας της Πύλης.

    Επελαύνουν όταν έχουν πόρτες ανοικτές.  Προετοιμαστείτε σε όλα τα νησιά. Οργανωθείτε άνδρες και γυναίκες. Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και του υπουργείου Άμυνας να ενισχύσει την Εθνοφυλακή και να οργανώσει ομάδες παντού. Είναι καθήκον όλων να συνδράμουν στην Άμυνα.

    Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδομή και σε αποσύνθεση. Ο Τσίπρας και η παρέα των εθνομηδενιστών κατάφεραν να αποδυναμώσουν πλήρως την πατρίδα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μας διώξουν σε παγκόσμια κλίμακα από όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Και την εθνική μας ομάδα και τα Σωματεία μας. Φτάσαμε στο σημείο να εισηγούνται να μην μπορούν να μεταγραφούν και να εργαστούν Έλληνες ποδοσφαιριστές στο Εξωτερικό και να μην υπάρχουν μεταγραφές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρία χρόνια εκτός γηπέδων ο φίλος του Μαξίμου και υποστηρικτής Ιβάν Σαββίδης. Αυστηρές ποινές και στην ομάδα του ΠΑΟΚ με αφαίρεση 3 βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα και 2 από την επόμενη σεζόν. Το ματς κατακυρώθηκε στην ΑΕΚ του κου Μελισσανίδη.

    Φτάσαμε στο σημείο με τους γελοίους και άσχετους αυτής της κυβέρνησης, να διαλυθούν όλες οι ποδοσφαιρικές ομάδες. Έχοντας πολιτικό στόχο το Βαγγέλη Μαρινάκη και θέλοντας να διαλύσουν τον Ολυμπιακό, προκάλεσαν κύματα αντιδράσεων. Το ίδιο τους κυνηγάνε οι οπαδοί της ΑΕΚ. Επειδή πατώνουν στη Βόρειο Ελλάδα έσπευσε ο ανεκδιήγητος Τσίπρας πριν από την απόφαση για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ να πάει στη Θεσσαλονίκη για να καλμάρει τους Βορειοελλαδίτες. Και τους είπε ότι θα επισκέπτονται τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ που δεν λειτουργεί! Ενδεχομένως να γίνουν και στέκια για ούζο και μεζέδες.

    Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε αλλαγή συνόρων, αφού την διέλυσε οικονομικά και προέβη σε μία γενοκτονική υπερφορολόγηση των πάντων, τώρα σπεύδει να υποχωρήσει στα εθνικά θέματα. Ενώ όλοι οι Μακεδόνες στρέφονται εναντίον του. Ενώ έρχονται χιλιάδες μηνύματα από την Ομογένεια και τη Βόρεια Ελλάδα που τον χαρακτηρίζουν μεγάλο προδότη. Χωρίς δημοψήφισμα, χωρίς νωπή λαϊκή εντολή προχωρούν μαζί με τον Κοτζιά σε μεγάλη προδοσία.

    Τώρα, ο Κοτζιάς καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς για ενημέρωση. Μόνο ο Μητσοτάκης δεν πάει. Και τους καλεί για ενημέρωση θέλοντας να τους καταστήσει όλους ή μερικούς συνυπεύθυνους στην μεγάλη προδοσία. Να είστε έτοιμοι. Την ίδια ώρα, που δεν υπάρχει πρωθυπουργός, παρά ένα ζουλιγμένο πράγμα εκεί στο Μαξίμου σκάνε μικρά, μεσαία και μεγάλα σκάνδαλα της κυβέρνησης και η αντιπολίτευση εκτιμάει ότι οι κυβερνώντες τα παίρνουν από παντού.

    Και στο τέλος θα αποδειχθούν ότι είναι οι πιο βρωμιάρηδες. Η κυβέρνηση απέσυρε την υποψηφιότητα Μαρίνου για την προεδρία του ΕΦΚΑ γιατί αποδείχθηκε ότι ο συνεταίρος του κου Μαρίνου έπαιρνε με απευθείας αναθέσεις δουλειές από την ΗΔΙΚΑ, ενώ ο ίδιος ήταν σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ. Η περίφημη υπουργός Εργασίας κα Αχτσιόγλου πίεζε οπωσδήποτε να γίνει ο διορισμός μέχρι τη στιγμή που κατάλαβε ότι δεν υπήρχε πλειοψηφία, ότι δεν υπήρχαν οι απαραίτητοι ψήφοι. Ευτυχώς έλειπε η κα Καρακώστα. Προφανώς είχε καταλάβει η γυναίκα τι συνέβαινε. Ο κος Μαρίνος σύμφωνα με πληροφορίες έχει γερό ΔΟΝΤΙ μέσα στο Μαξίμου και ο αέρας της βουλής λέει ότι ήταν φίλος του ζεύγους Τσίπρα από την εποχή που ήταν φοιτητές στο Πολυτεχνείο. Επίσης έσκασε άλλη ιστορία στα κούριερ των ΕΛΤΑ! Εκεί έχει τοποθετηθεί ο κος Φειδοπιάστης. Κολλητός του κου Παππά και αναμένεται συνέχεια. Εκτιμάται από την αντιπολίτευση ότι τα παλικάρια έχουν φαρδιές τσέπες.

    Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

    Μιλώντας στο Οχάιο ο κος Τραμπ έκανε αιφνιδιαστική ανακοίνωση ότι οι ΗΠΑ σύντομα θα αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τη Συρία. Ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε ότι σύντομα θα αποσυρθούμε από τη Συρία, ας αφήσουμε τους άλλους να φροντίσουν για αυτή! Το ερώτημα είναι αν οι Αμερικανοί έχουν συμφωνήσει με τους Τούρκους να αποσυρθούν από τη Συρία και να αφήσουν τον Ερντογάν να καθαρίσει όλη την περιοχή μέχρι το Μαλμπίτς.

    Ήδη υπάρχει μεγάλη κόντρα της Δύσης με τη Μόσχα. Οι Ρώσοι προχώρησαν σε αντίποινα απελαύνοντας εξήντα Αμερικανούς διπλωμάτες και κλείνοντας το Αμερικανικό προξενείο στην Πετρούπολη. Η μία μετά την άλλη, οι χώρες του ΝΑΤΟ, διώχνουν τους Ρώσους και το ερώτημα είναι τι θα κάνουμε εμείς που έχουμε κυβέρνηση αγκαλιά με Ρώσο ολιγάρχη. Μια κυβέρνηση ανεπαρκέστατη που ήδη φαίνεται ότι ασχολείται μόνο με το πόσα θα προλάβει να φάει.

    Αμερικανοί και γενικά νατοϊκοί δεν θέλουν να χάσουν την Τουρκία. Δεν θέλουν να χάσουν τη βάση του Ιντσιρλίκ. Χρειαζόμαστε μια εθνική κυβέρνηση με πολύ έμπειρα στελέχη, με καθαρό δυτικό προσανατολισμό και με επιρροή στο εξωτερικό. Όσοι με ακούτε στην Ομογένεια, όσοι έχετε δύναμη στις τοπικές κυβερνήσεις, όσοι γνωρίζετε πολιτικά πρόσωπα ή άλλα ισχυρά στους τόπους που βρίσκεστε, κινητοποιηθείτε και ενημερώστε για τη μεγάλη απειλή απέναντι στην κοιτίδα του πολιτισμού.

    crashonline.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ