• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

    Απίστευτη ανάρτηση Αξιωματικού ΕΛΑΣ για «ένα υπέροχο Μοναστηράκι χωρίς Ελληνες»

    Αντιδράσεις αλλά και ποικιλόμορφα σχόλια στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ έχει προκαλέσει ανάρτηση -το απόγευμα της Πέμπτης- αξιωματικού της Ασφαλειας Αττικής, με φωτογραφία της πλατείας Μοναστηρακίου όπου εικονίζονται αλλοδαποί μικροπωλητές αλλά και διερχόμενοι από διάφορες χώρες. 


    Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας συνοδεύει την φωτογραφία της πλατείας, γεμάτης με αλλοδαπούς με την λεζάντα "Μία πλατεία χωρίς Ελληνες. Είναι πάντα μια υπέροχη πλατεία".

    Μια αναφορά που προκάλεσε δυσμενη σχόλια αφού ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι "ο αξιωματικός που έχει καθήκον να αποτρέψει πάσης φύσεως ρατσιστικές επιθέσεις ή άλλου τύπου εκφράσεις ρατσισμού, φτάνει στο αντίθετο άκρο με υπαινικτικά σχόλια, που κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει έως και ρατσιστικά, για τους Ελληνες.

     Κι αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό αφού προέρχεται από αστυνομικό του οποίου το έργο είναι να προστατεύει ασφαλώς όλους τους πολίτες".

    Από την άλλη πλευρά συνεργάτες του αστυνομικού και άλλοι ένστολοι αναφέρουν ότι «στόχος της συγκεκριμένης λεζάντας είναι να υμνήσει την πλατεία Μοναστηρακίου άσχετα εάν σε αυτήν βρίσκονται Ελληνες ή αλλοδαποί…»

    tovima.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ