• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

    Ξεκινάει η Super League, ξανά στις επάλξεις

    Επιστροφή ξανά σε αγωνιστική δράση με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, την ώρα που ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Λιβαδειά. Ματσάρα στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής,
    Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε γειτονικό ντέρμπι με τους Ηπειρώτες που έοχυν κι ένα ματς λιγότερο να θέλουν τη νίκη που θα τους βάλει ξανά γερά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
    Αντίθετα, ο Παναιτωλικός με τις δύο ήττες από Απόλλωνα και Ξάνθη έμεινε λίγο πίσω και ψάχνει τη νίκη για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Άργκους, Ρότσα, Ροντρίγκες, Ουίλιαν και ο Μπεχαράνο είναι εκτός πλάνων του Δέλλα, Καρανίκας (τιμωρημένος) και Σολτάνι (τραυματίας) είναι οι απουσίες του Γιάννη Πετράκη.
    Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά και τη νέα τιμωρία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν οτι πλέον έχουν την ευκαιρία με νίκη να ξεπεράσουν τον αντίπαλο τους στην βαθμολογία και να ανέβουν τρίτοι. Εκτός οι Γιαννούλης, Ουάρντα και Χατζηισαϊας ο οποίοι είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Στην αντίπερα όχθη ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Βαρέλα αλλά και τον Μουλέν, ενώ επιστρέφει ο Ελ Καντουρί.
    Τέλος, στην Λιβαδειά ο Ολυμπιακός θα ψάξει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με τον Ισπανό τεχνικό να αφήνει εκτός αποστολής τους Ενγκελς και Χατζισαφί. Στην αντίπερα όχθη ο ο Ζοσέ Ανιγκό δεν υπολογίζει τους Ζαραδούκα, Λεονάρντο, και Γιουσούφ.
    ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    Σάββατο (31/3)
    Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, NS3)
    Ατρόμητος  - ΠΑΟΚ (17:15, NS1)
    Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (19:30, NS2)


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ