• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

    Ασταμάτητη και πρώτη η Εθνική Ελπίδων, νίκησε και τους Τσέχους

    Την έκτη νίκη σε επτά αγώνες για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πέτυχε η εθνική Ελπίδων, που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε 3-0 της Τσεχίας στα Πηγάδια και διατήρησε το αήττητό του στην διοργάνωση, καθώς μετράει και μια ισοπαλία.
    Η εθνική «άνοιξε» το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Λημνιό, ενώ ο Μανθάτηςδιπλασίασε τα τέρματα της «γαλανόλευκης» στο 31΄. Στο 49ο λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Γαλανόπουλος (σ.σ. είχε πάρει την πρώτη στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους). Ο Λημνιός κέρδισε στο 51΄ πέναλτι από τον Σάτσεκ, όμως ο Κουλούρης, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, «νικήθηκε» από τον Στάνεκ. Στη συνέχεια, ωστόσο, η μπάλα έφτασε στον Σάλιακα, ο οποίος «έγραψε» στο 52΄ το 3-0, σκορ που παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα.
    Οι συνθέσεις:
    ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Μανθάτης (74΄ Χατζηδιάκος), Κουλούρης (82΄ Βέργος), Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Λημνιός (85΄ Χατζηγιοβάνης).
    ΤΣΕΧΙΑ (Βίτεσλαβ Λαβίτσκα): Στάνεκ, Βίσνερ (46΄ Ζάγιτς), Σάτσεκ, Κουλχάνεκ, Κνέιζλικ, Πούλκραμπ, Τρούμπατς, Μάτσεκ (77΄ Λάντρα), Χάσεκ (46΄ Κρατοτσβίλ), Κραλ, Λίσκα.
    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ