• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

    Φρίκη στη Ρόδο – Βίαζε 8χρονο ενώ τον έβαζε να βλέπει βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο

    Καταγγελία – σοκ – Ένας 35χρονος φέρεται να βίαζε έναν 8χρονο – Αφού του έβαζε να βλέπει στην τηλεόραση βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο, ασελγούσε σε βάρος του – Μάλιστα τον δωροδοκούσε, δίνοντάς του 5 ευρώ – Σοκάρουν τα στοιχεία


    Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση παιδεραστίας στη Ρόδο, στην οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί ένας 35χρονος αλλοδαπός. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα τριών παιδιών στις Αρχές, ο 35χρονος φέρεται να ασελγούσε στον 8χρονο γιο της.

    Η ανύπαντρη αλλοδαπή μητέρα ενημερώθηκε τυχαία από το 10χρονο παιδί της, ότι ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδελφός του, συχνάζει στο σπίτι του 35χρονου αλλοδαπού, γείτονά τους και ότι ο τελευταίος του δίνει χρήματα.

    Η μητέρα θορυβημένη αφού μέχρι τότε δεν ήταν υποψιασμένη, μίλησε με το 8χρονο παιδί της και πληροφορήθηκε ότι ο 35χρονος τον Ιούνιο του 2017, τον οδήγησε στην οικία του και εκεί αφού έβαλε στην τηλεόραση του βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο τον εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, προσφέροντάς του ως αμοιβή 5 ευρώ. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας της Ρόδου «Δημοκρατική», επαναλήφθηκε κι άλλες φορές.

    Η μητέρα, ενημέρωσε οικεία της πρόσωπα και την Αστυνομία την 27η Μαρτίου 2018 κι έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ