• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

    Τι Είναι Αυτό Που Τυλίγει Τον Πλανήτη Σαν Θηλειά

    Πριν από λίγες μόνο ημέρες υπήρξε μια πραγματικά παράξενη παρατήρηση στο Google Earth και στο Google Maps. 
    Αν και δεν φαίνεται ιδιαίτερα ανησυχητικό, πολύς κόσμος έχει αναστατωθεί από την προβολή του στο δαιδίκτυο αλλά και από συστημικά ΜΜΕ.

    Αυτή η παράδοξη γραμμή, ουσιαστικά ένα λευκό τόξο χιλιάδων χιλιομέτρων που εκτείνεται από το Νότιο Πόλο, την Ανταρκτική στο Βόρειο Πόλο, ίσως τελικά, δεν έχει εντοπιστεί μόνο το Google Earth και τους Χάρτες της, αλλά ενδεχομένως να έχει γίνει ορατό και από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – απλά ακόμα, ίσως, δεν έχουμε ακόμα νέα τους…

    Αυτός ο ισχυρισμός προκύπτει καθώς όπως θα διαβάστε στην συνέχεια έχουν υπάρξει μάρτυρες από την επιφάνεια της Γης που έχουν δει και φωτογραφίσει μέρος αυτής της «λευκής γραμμής», όπως υποθέτουν.

    Υπάρχει, λοιπόν, πολλή συζήτηση σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι αυτή η τεράστια γραμμή. Είναι ένα αλλόκοτο και πρωτοφανές σύννεφο που «εκτελεί» μία πορεία γύρω από την Γη; Μπορεί να είναι κάποια παράξενη μορφή ενέργειας ή συχνότητας; Ποιός μπορεί να έχει μία σαφή εξήγηση;

    Παρόλο που πολλοί που το έχουν δει στους υπολογιστές τους και έχουν σκύψει πάνω στο πρόβλημα και θεωρούν ότι ουσιαστικά είναι θέμα των εφαρμογών της google, παράλληλα, φαίνεται να έχει μία σαφώς «φυσική» κατασκευή.

    Γιατί το λέμε αυτό; Ενώ η διαδικτυακή κοινότητα εξακολουθεί να συζητά για το περίεργο φαινόμενο, ένα βίντεο έχει εμφανιστεί με μια γιγαντιαία παράξενη ευθεία να θεάται στον ουρανό πάνω από τις Κάτω Χώρες, την γνωστή μας Ολλανδία.

    Ο μάρτυρας που υπέβαλε το υλικό στον youtuber MB333 γράφει:

    Σας στέλνω αυτό «ακριβώς για να μοιραστώ (μαζί σας) μια πραγματικά περίεργη γραμμή σύννεφων στον ουρανό πάνω από την Ολλανδία που εντόπισα στις 20 Φεβρουαρίου 2018».

    «Είναι κάποιος παράξενος ευθύγραμμος σχηματισμός σύννεφων, αρκετά ευρύς και φτάνει πέρα ​​από το σημείο που μπορούν να δουν τα μάτια μου».

    «Η γραμμή-σύννεφο φαίνεται να αποτελείται από ένα διαφορετικό είδος υλικού από τα άλλα σύννεφα γύρω του και πίσω από αυτό».

    Φαίνεται ότι η «γιγαντιαία γραμμή» στο Google Earth είναι πραγματική τελικά; Ή μήπως αυτό το σύννεφο που είδε ο μάρτυρας είναι μία απλή σύμπτωση;

    Ποια είναι η προέλευση αυτού του φαινομένου, από πού να προέρχεται, λαμβανομένης υπόψη της παρατήρησης της γιγαντιαίας γραμμής στις Κάτω Χώρες. Είναι τεχνητό ή φυσικό;

    Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που αφορούν την παράξενη λευκή γραμμή που σύμφωνα με την dailystar.co.uk και τον Tyler Glockner από το secureteam, το κανάλι του στο youtube, το σχετικό video έχουν δει περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι από τη δημοσίευσή του στις 27 Φεβρουαρίου, μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

    Δείτε και τα δύο video που προαναφέραμε:

    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    Incredible – Video surfaces of gigantic bizarre straight line soaring through the sky!





    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ