• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

    «Μην ασχολείστε με τον Έβρο» - Το μήνυμα στους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

    του Κίμωνα Χαραλάμπους

    Κανείς δεν αρνείται πως η ένταση που επικρατεί στα σύνορα πέριξ της Ελλάδας –και ειδικά με την Τουρκία- βοηθά τον Αλέξη Τσίπρα να περάσει τα «σκληρά μέτρα» των δανειστών.
    Αλλά αυτό απέχει από το να φτάνουμε σε σημείο να ακούμε από κυβερνώντες πως τα «εθνικά θέματα», μεταξύ αυτών η σύλληψη των δύο Ελλήνων στον Έβρο, δεν είναι «μείζονα θέματα».
    Ποια είναι λοιπόν τα θέματα, με τα οποία θα πρέπει να ασχολούνται οι Έλληνες! Έχετε υπομονή και θα δείτε!
    «Δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία».
    Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, συστήνοντας παράλληλα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να μην αναδεικνύουν το ζήτημα σε πρωτεύον.
    «Πιστεύετε ότι έπρεπε να προτρέξει η ελληνική πλευρά και να μιλήσει για κρίση; Όχι, ορθώς δεν έδωσε μία διάσταση που ήθελε να δώσει η Τουρκία», είπε μιλώντας στον Σκάι και πρόσθεσε πως «είναι λάθος, ζητήματα τόσο λεπτά να αποτελούν αντικείμενο παραπλανητικής ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Βοηθάει την Τουρκία να θέτουμε ως θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης το θέμα αυτό».
    «Δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα με την Τουρκία, όπως το Σκοπιανό, που μαζεύονται μερικές χιλιάδες στο δρόμο, είναι λεπτό ζήτημα», επέμεινε και ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να είναι πιο υπεύθυνα και να μην φτιάχνουν κλίμα.
    Τι είπε εδώ ο πρώην υπουργός;
    • Μερικές χιλιάδες κατέβηκαν στον δρόμο για το όνομα της Μακεδονίας
    • Το θέμα στον Έβρο δεν είναι πρωταρχικής σημασίας
    • Το θέμα με την Τουρκία δεν είναι και τόσο απλό, όπως το Σκοπιανό
    Στο τρίτο θα συμφωνήσουμε, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που, βάσει υπογραφών εκατοντάδων στελεχών, αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία», αδιαφορεί για το Αιγαίο, το οποίο «ανήκει στα ψάρια του» και μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους τουρκόφρωνες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη.
    Αυτή είναι η άποψη της Αριστεράς! Δεν είναι προτεραιότητα τα εθνικά θέματα, ούτε και πως δύο Έλληνες κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, με τους δικούς τους να αγωνιούν!
    «Δεν μπορώ να δώσω απάντηση πότε θα λήξει», η ταλαιπωρία των δύο στρατιωτικών, είπε και εκτίμησε πως «βεβαίως θα τραβήξει σε χρόνο αν κρίνω από το θέμα του Γερμανού δημοσιογράφου».
    «Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες, τους ενδιαφέρει η Ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία, έχετε καταλάβει ότι υπάρχει αναβρασμός στην Ευρώπη;», πρόσθεσε και εδώ είναι το ζουμί!
    Οι Έλληνες θέλουν «ειρήνη και ηρεμία», τους ενδιαφέρει η μόνο οικονομία, σύμφωνα με τον κ. Φίλη, ακόμα και αν χάνονται εθνικά εδάφη!
    Αυτό είναι το σημείο που θέλουν να μας φέρουν και πολλούς τους έχουν φτάσει ήδη εκεί.
    Μένουμε οι υπόλοιποι!
    Αντί επιλόγου: Σε χθεσινό ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, γνωστός δικηγόρος ανέφερε πως «αυτό που προέχει με την Ελλάδα είναι το καλοκαίρι με τον τουρισμό, γιατί πρέπει να ζήσουμε. Ένας πόλεμος με την Τουρκία θα κατέστρεφε τα πάντα»

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ