• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

    Σκληρή γραμμή Τσίπρα για το ποδόσφαιρο: Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, αυτή η ιστορία θα τελειώσει

    Αποφασισμένος για ρήξεις με τον κόσμο του ποδοσφαίρου εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
    Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας φέρεται να δήλωσε ότι «δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους», μιλώντας στους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.
    Υπενθυμίζεται ότι ήδη η κυβέρνηση αποφάσισε την επ' αόριστον διακοπή της διεξαγωγής του πρωταθλήματος με τον κ. Βασιλειάδη να δηλώνει ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεννόηση με τη FIFA, την UEFA και τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές για τις επόμενες κινήσεις.
    Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και... «grexit», ενώ τόνισε ότι «η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για εξυγίανση του χώρου ποδοσφαίρου, έχουμε κερδίσει πολλά αλλά μένουν πολλά περισσότερα. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια και να αναστηθούν φαντάσματα του παρελθόντος».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ