• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

    Το άσχημο τέλος των Ηρώων του 1821 (Βίντεο)

    Αύριο ξημερώνει διπλή μεγάλη γιορτή (εθνικοθρησκευτική).
    Το ότι γιορτάζουμε ελεύθεροι το χρωστάμε σε όλους εκείνους και εκείνες που πολέμησαν με θάρρος τον εχθρό! Δυστυχώς όμως πολλοί ήρωες του 1821 είχαν πολύ άσχημο και άδοξο τέλος.
    Ο Νικηταράς πέθανε τυφλός και παραπεταμένος. Ο Ανδρούτσος  δολοφονήθηκε από Έλληνες οι οποίοι τον ζήλευαν για τα κατορθώματά του. Η Μπουμπουλίνα δολοφονήθηκε από σπετσιώτικη οικογένεια. Η Δόμνα Βιζβίζη έδωσε τα πάντα για την επανάσταση αλλά, πέθανε πάμφτωχη .
    Η Μαντώ Μαυρογένους το ίδιο. Χιλιάδες γνωστοί αλλά και άγνωστοι ήρωες πέθαναν κυριολεκτικά στην ψάθα. Τον Γέρο του Μοριά, οι Έλληνες τον είχαν κλείσει μέσα σε μια σπηλιά.
    Φυλακή Κολοκοτρώνη:
    Δυστυχώς κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται ώστε να τα θυμόμαστε ώστε να μην τα δούμε να επαναλαμβάνονται ξανά. Η Ελλάδα είναι μια χώρα μεγάλων ηρώων αλλά και μεγάλων προδοτών. Το συμφέρον και η ζήλια σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά το γενικό συμφέρον της χώρας.
    Οι Έλληνες πρέπει να είναι ενωμένοι και όχι διαιρεμένοι σε κόμματα και ομάδες γιατί όταν ο λαός δεν είναι ενωμένοι, συμβαίνουν πολύ άσχημα πράγματα.
    Δείτε:
    Συμπέρασμα:
    Καλές οι γιορτές και οι παρελάσεις αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ήρωες του 21’ σε πολλές περιπτώσεις προδόθηκαν, δολοφονήθηκαν, αδικήθηκαν και τέλος, πέθαναν στην ψάθα.
    Με πληροφορίες από το iellada

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ