• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

    Επιστρέφουν τα Οφιοειδή Αντικείμενα στον Ήλιο. Τι συμβαίνει; (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής

    Επιστρέφουν τα Οφιοειδή Αντικείμενα στον Ήλιο. Τι συμβαίνει;

    Πέρα από τον γνωστό κόσμο που όλοι βλέπουμε και ακούμε, υπάρχει παράλληλα και ένας άλλος που έχει να κάνει με αρκετές -για πολλούς- αμφιλεγόμενες πληροφορίες. Αυτός ο κόσμος έχει εκατοντάδες πτυχές και δεν είναι λίγοι όσοι τις θεωρούν αβάσιμες, ανύπαρκτες, αστείες είτε όπως λογαριάζει ο καθένας αυτό που δεν μπορεί να δει αλλά αρκείται μόνο στις πληροφορίες που κυκλοφορούν για τις πτυχές αυτές, αφού δεν μπορεί να έχει άμεση εμπειρία γι’ αυτές.
    Κάτι ανάλογο είναι και οι πτυχές εκείνες που αφορούν τον κόσμο της ύπαρξης των εξωγήινων και των περίεργων αντικειμένων που κατά καιρούς εμφανίζονται στους ουρανούς αλλά κανείς από τον «σοβαρό» και αντικειμενικό κόσμο δεν μπορεί να εξηγήσει, αλλά με μεγάλη ευκολία καταρρίπτει, χωρίς φυσικά να έχει ανάλογες αποδείξεις. Μέσα σε αυτές τις πτυχές συναντούμε πληροφορίες που έχουν να κάνουν με δυνάμεις του καλού που μάχονται εκείνες του κακού. Τελευταία, έχουμε ακούσει για πολλές νίκες κατά των αποκαλούμενων ερπετοειδών δυνάμεων.
    Ωστόσο, οι ίδιες οι πηγές των πληροφοριών αυτών δεν έχουν ακόμα εξηγήσει πως γίνεται ενώ υπάρχουν μόνο ήττες των ερπετοειδών στο ηλιακό μας σύστημα, να εμφανίζονται μέσα σε λίγες μόνο μέρες τόσο πολλά οφιοειδή αντικείμενα κοντά στον Ήλιο, στο διάστημα 5-7 φεβρουαρίου.
    Άραγε οι δυνάμεις των αποστατών ανασυντάσσονται; Μήπως δεν πρόκειται για αντικείμενα των «δυνάμεων του κακού»; Μήπως είναι απλά άγνωστα διαστημικά φαινόμενα; Μήπως είναι σφάλματα του φακού που κάνει τις λήψεις; Μήπως κάποιοι διαστρεβλώνουν την αλήθεια; Ποια μπορεί να είναι η αλήθεια και ποια η διαστρέβλωσή της;
    Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας.
    Review of UFOs activity near the Sun from February 5 – February 7, 2018

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ