• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

    Αν Η Novartis Είναι Σκάνδαλο, Τότε Η Παράδοση Της Χώρας Για 99 Χρόνια Τι Είναι;

    Ο Τσίπρας προκειμένου να πουλήσει το όνομα Μακεδονία, την ιστορία και τη γλώσσα, προσπαθεί να στηριχθεί στις καταθέσεις 3 κουκουλοφόρων που δεν διασταυρώνονται και δεν τεκμηριώνονται από πουθενά.


    Από χθες ακούμε ότι αφού εστάλη η δικογραφία από την αρμόδια εισαγγελέα και με επιμέλεια του κυρίου Παπαγγελόπουλου, τώρα οι εισαγγελείς θα κάνουν αγώνα δρόμου για να βρούνε στοιχεία που να επιβεβαιώνουν και να δένουν τις καταθέσεις των ανώνυμων κουκουλοφόρων των οποίων τα ονόματα μάλλον θα βγουν σύντομα στον αέρα.

    Από χθες οι καλύτεροι δικαστικοί συντάκτες αναφέρουν ότι η ανάγνωση των καταθέσεων δείχνει ότι είναι σαθρές, από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν γεγονότα ή δεν παρέστησαν ως αυτόπτες μάρτυρες απλά εκτιμούν ή συμπεραίνουν. Τόσο οι δικαστικοί συντάκτες, όσο και δικαστικοί κύκλοι μιλάνε για μια πρωτοφανή, φασιστικής έμπνευσης γκάφα. Δηλαδή κατηγορούνται και λασπολογούνται άνθρωποι με εικασίες και εκτιμήσεις ανθρώπων, οι οποίοι αντάλλαξαν αυτές τις ανυπόστατες καταθέσεις με τις κατηγορίες που εξαπέλυσαν εναντίον τους κυβερνητικές υπηρεσίες για παράνομο πλουτισμό. Έχει παραβιαστεί το Σύνταγμα και έχει πολύ-βιαστεί η σχετική νομοθεσία περί ανωνύμων μαρτύρων. Πέραν αυτού ο κύριος Τσίπρας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και οποιαδήποτε ενέργεια κάνει η κυβέρνησή του, θα εκτιμάται ότι είναι προϊόν συναλλαγής και μίζας.

    Από χθες τόσο η ΕΡΤ, όσο και άλλοι προσκείμενοι δημοσιογράφοι στο ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ κύκλωμα, επειδή δεν τεκμηριώνεται και δεν εξατομικεύεται η ευθύνη κάθε πολιτικού που έβαλαν το όνομά του στη δικογραφία, άρχισαν να μιλάνε για το σκάνδαλο της Novartis σε παγκόσμια κλίμακα, για τις προσεγγίσεις γιατρών και κρατικών στελεχών στην Ιαπωνία, στην Κίνα, στην Τουρκία, στην Αμερική, στην Ιταλία…

    Ποιος αμφισβήτησε τις μεθόδους της συγκεκριμένης πολυεθνικής ή άλλων πολυεθνικών;

    Το κάνουν τόσο στην ΕΡΤ, όσο και στα άλλα κανάλια, για να βάλουν φόντο ή να δυναμώσουν τα σαθρά στοιχεία μιας δικογραφίας που δεν στέκεται πουθενά. Και για να πουν στον κόσμο ότι το κράτος υπερχρεώθηκε από τη φαρμακευτική δαπάνη. Σωστό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα πήρε κάποιος, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία ότι τα πήρε.

    Δηλαδή πόσα λεφτά πήρε ο Τσίπρας για να δώσει το υπερ-ταμείο στους Γερμανούς για έναν αιώνα;

    Πόσα λεφτά πήρε ο Τσίπρας που υπερχρέωσε τη χώρα και έθεσε στη διάθεση των ξένων όλους τους εθνικούς πόρους;

    Πόσα λεφτά παίρνει ο κύριος Τσίπρας από τη συνεχιζόμενη φοροδιαφυγή στο λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων;

    Λένε τώρα στη ΝΔ και στην αντιπολίτευση. Πόσα άρπαξε το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου για τις εξυπηρετήσεις στον Ιβάν Σαββίδη; Η αντιπολίτευση εκτιμά ότι Τσίπρας – Καμμένος πήραν τουλάχιστον 10-15 εκατομμύρια για να εξαφανίσουν το πρόστιμο του κυρίου Ιβάν Σαββίδη από τη ΣΕΚΑΠ.

    Πόσα λεφτά πήραν για να του θεραπεύσουν την πρώτη αίτηση για να μετάσχει στο διαγωνισμό της Παντείου;

    Θα μου πείτε ότι όλα αυτά είναι ατεκμηρίωτα. Ψεύδη και λάσπες. Σωστά. Η πλειοψηφία των πολιτών όμως πιστεύει ότι οι πολιτικοί τα πιάνουν από παντού. Π.χ. Ακούω διάφορα ατεκμηρίωτα και αδιασταύρωτα και φήμες για τις επαφές του κυρίου Παππά πριν γίνει υπουργός και μετά που έγινε. Δεν υπάρχει γραφείο επιχειρηματία που να μην ξέρει το όνομα του Παππά. Ε, και λοιπόν; Υπάρχουν αποδείξεις ότι κάτι έκανε ο άνθρωπος;

    Ο κύριος Τσίπρας βιάστηκε γιατί έπαθε ταράκουλο με το μέγα συλλαλητήριο του Συντάγματος και θέλει οπωσδήποτε με Απριλιανό Τρόπο να βάλει προπέτασμα καπνού στις συνομιλίες του Κοτζιά με τα Σκόπια, την ώρα μάλιστα που ο Ζάεφ προκαλεί καθημερινά τους Έλληνες λέγοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε το Σύνταγμά του, ούτε καμία από τις αλυτρωτικές διαθέσεις του. Ήδη ο Κοτζιάς είναι έκθετος.

    Τι κατάφερε ο Τσίπρας με όλη αυτή την ιστορία, που δεν συνοδεύεται ούτε από αποδείξεις, ούτε από φωτογραφίες, ούτε από λογαριασμούς. Αν περιμένει να βρει τώρα λεφτά στην Κύπρο και στην Ελβετία φιλιά στη …. Θεία!

    Φώναζε ένα χρόνο ότι έρχεται η Novartis…Κουβεντιάζανε τρία χρόνια για τη Novartis και τις τελευταίες 90 ημέρες η εισαγγελέας άρχισε να παίρνει καταθέσεις από κουκουλοφόρους.
    Ανοίξτε λοιπόν το ραδιοφωνάκι σας κύριε Τσίπρα, να σας πει ο Θείος σας τι συμβαίνει και τι έκανε ο Παπαγγελόπουλος, τον οποίο διόρισε ο Καραμανλής στην ΕΥΠ και τον είχε από κοντά άνθρωπο εμπιστοσύνης.

    Σύμφωνα λοιπόν με την κατάθεση και εκτίμηση του κουκουλοφόρου έβαλε στη δικογραφία το όνομα του Αβραμόπουλου, επιτρόπου για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες και αρμόδιου για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος. Βάζοντας στη δικογραφία τον Αβραμόπουλο, εμπλέκει εμμέσως τον Καραμανλή που είναι ο ευεργέτης του και που τον ήθελε ο Τσίπρας Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Γιατί, ο Κώστας Καραμανλής ενέκρινε την αγορά των εμβολίων, για την ακρίβεια την ενέκρινε η Βουλή. Η διακομματική. Στη δικογραφία κάπου λέει και μάλλον αυτό είναι καθ΄ υπαγόρευση για να μείνει απέξω ο Καραμανλής, ότι ο Αβραμόπουλος τον παρέσυρε στην αγορά των εμβολίων. Μάλιστα σύμφωνα με την εκτίμηση του μάρτυρα η μίζα πρέπει να είναι κοντά στα 40 εκατομμύρια. Από εδώ και πέρα έτσι στο περίπου θα βγαίνουν και οι μίζες του Τσίπρα, του Καμμένου και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε επιτεθεί στον Καραμανλή για τους θανάτους από τη γρίπη και τα μέτρα που είχε πάρει η κυβέρνηση της ΝΔ. Τότε λοιπόν στις 24 Ιουλίου του 2009 σε λεπτομερή απάντησή του, υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση ακολούθησε τις οδηγίες πιστά του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας. Επίσης του αναφέρει ότι όλες οι ενέργειες είναι σε γνώση της αρμόδια κοινοβουλευτικής επιτροπής, την οποία έχει ενημερώσει ο Αβραμόπουλος. Κυρίες και κύριοι, μπορείτε να διαβάσετε όλη αυτή την ανακοίνωση του Καραμανλή στο crashonline.gr

    Tώρα λοιπόν ο Αβραμόπουλος θα αρχίσει να δίνει συνεντεύξεις και φυσικά θα εμπλακεί όλη η ηγεσία του Καραμανλή που θέλει ο Τσίπρας να αφήσει απέξω. Τώρα πρέπει να ενημερώσω εγώ τον πρωθυπουργό μας ποιες καταστροφικές παρενέργειες φέρνει στον πολιτικό βίο όλο αυτό που έσπευσε ο ίδιος ως εισαγγελέας, ανακριτής και δικαστής να ανακοινώσει με σόου και να στείλει στη βουλή, προκειμένου να καλύψει το Μακεδονικό.

    Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ,

    Οποιαδήποτε ενέργεια κάνετε, θα συνοδεύεται από εκτίμηση και συμπέρασμα ότι τα παίρνετε άγρια και μαζί σας τα παίρνει άγρια και ο συγκυβερνήτης. Πέραν αυτού μαθαίνω ότι θα βγουν στον αέρα όλες οι δουλειές και οι συμβάσεις που είχε πάρει ο πατέρας σας, ο αείμνηστος Παύλος αλλά και ο θείος σας ο Ηρακλής Τσίπρας, εργολάβος και αυτός επί Χούντας. Από τότε, από εκείνη την εποχή θα αρχίσουν να βγαίνουν δημοσιεύματα για να καταδειχθεί και η εκλεκτική συγγένεια που έχετε με τον Καμμένο σε ό,τι αφορά την Απριλιανή νοοτροπία. Οι πολιτικοί αντίπαλοί σας, θα βγάλουν όλες τις επαγγελματικές σχέσεις του αείμνηστου εργολάβου πατέρα σας και του θείου σας που ήταν δεξί χέρι του πραξικοπηματία Κίτσιου. Σύμφωνα με αυθαίρετες – φυσικά – εκτιμήσεις της αντιπολίτευσης και στα πλαίσια των δικών σας μεθόδων θα ακούσετε ότι τόσο εσείς, όσο και ο κύριος Καμμένος τα έχετε πάρει άγρια από το Σαββίδη, τον Καλογρίτσα, το Μάρη, όλους τους εργολάβους με τους οποίους συνεργάζεται ο Σπίρτζης, από το ζεύγος Αγγελοπούλου που σας πήγε στην Αμερική, από όλους τους οπλάδες που κάνατε παραγγελίες, από τους βαρόνους Ρότσιλντ που δώσατε δουλειές.

    Όσα έχετε κάνει, χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς λογαριασμούς ή φωτογραφίες, επειδή οι πολιτικοί συνήθως τα πιάνουν στην Ελλάδα, θα σας φορτώνουν μίζες. Και τώρα και στο μέλλον θα ψάξουν εσάς, τον Καμμένο, τις γυναίκες σας, τα αδέλφια σας, τους συγγενείς σας, τους φίλους σας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ένα – ένα. Π.χ. ακούω ότι οι σχέσεις με Σαββίδη που θεωρούνται αμαρτωλές και από τους Αμερικανούς θα έρθουν λεπτομερώς στον αέρα παρά το γεγονός ότι ο Ιβάν έχει πολύ καλές σχέσεις και με τη ΝΔ.

    Όπως αντιλαμβάνεστε κύριε Τσίπρα σε όλη αυτή την ιστορία συν τα δάνεια καλογρίτσα, συν τα στοιχήματα και τα καζίνα,συν τις σχέσεις με καναλάρχες, όλα αυτά η ΝΔ θα τα κάνει φύλλα και φτερά και ό,τι βρει. Επίσης, θα κατηγορηθείτε ότι δήθεν προβάλλετε τη φαρμακευτική δαπάνη αλλά εσείς είστε το πρώτο τζανκόπεδο γιατί όλες οι μετρήσεις δείχνουν να είναι στον αέρα το λαθρεμπόριο τσιγάρων …

    Επίσης, χθες γινόταν λόγος για τις παλαιότερες σχέσεις που είχε ο Καμμένος με τον φαρμακοβιομήχανο κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και για τη σύγκρουση που υπήρξε. Αυθαιρέτως και χωρίς στοιχεία ακουγόταν στη ΝΔ ότι ο Καμμένος ενισχυόταν για μεγάλα διαστήματα από Γιαννακόπουλο, μέχρι που τα έσπασε. Μάλιστα ανέφεραν χθες κύκλοι της ΝΔ ότι για ένα διάστημα ο ένας βράβευε τον άλλον. Και η ιστορία κατέληξε σε συμπλοκή.

    Γ. Τράγκας
    Παραπολιτικά 90,1

    http://www.ksipnistere.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ