• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

    ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ(Βίντεο)

    Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
    ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Πρώτον, ενθαρρύνουν τα νεαρά κορίτσια να βγαίνουν ραντεβού με ενηλίκους μουσουλμάνους μετανάστες, τώρα διδάσκουν παιδιά μεταναστών πώς να ανοίγουν τα σουτιέν των κοριτσιών.
    Το κανάλι της Γερμανικής παιδικής τηλεόρασης KIKA δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στην ιστοσελίδα του, χρησιμοποιώντας έφηβους από μουσουλμανικό υπόβαθρο μεταναστών, για να δείξει στους ανηλίκους τους τηλεθεατές πώς να αφαιρέσουν το σουτιέν ενός κοριτσιού. Τι θα ακολουθήσει, δείχνοντάς τους πώς να τις βιάσουν;
    Το ηλεκτρονικό άρθρο, με τίτλο «Ανοιχτό σουτιέν», καταλήφθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι των παιδιών μετά από μια αντίδραση από πολλούς, όπως ο μεγαλύτερος οργανισμός δικαιωμάτων των γυναικών Terre des Femmes, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Berliner Zeitung.
    Η επικεφαλής του Terre des Femmes, Inge Bell, δήλωσε ότι ήταν τρομοκρατημένος από το βίντεο το οποίο διήρκεσε λίγο περισσότερο από ένα και μισό λεπτό. «Αυτό είναι ένα εντελώς λανθασμένο μήνυμα προς την στοχευόμενη ομάδα παιδιών του Kika, τριών έως 13 ετών», είπε, και πρόσθεσε ότι ενθάρρυνε την κακή συμπεριφορά στα αγόρια.
    Η Bell σημείωσε επίσης ότι τα παιδιά που συμμετείχαν στο βίντεο προέρχονταν από μεταναστευτικό υπόβαθρο, λέγοντας: «Αυτή η επιλογή έχει ένα σήμαδι επίδρασης, σύμφωνα με το βίντεο: τα αγόρια μεταναστών χρειάζονται ειδικά μαθήματα διδασκαλίας στο άνοιγμα σουτιέν. Ειδικά σε περιόδους της συζήτησης #MeToo, μια τέτοια οργάνωση των παιδιών των μεταναστών στα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να είναι βήμα προς αποφυγήν».
    Το βίντεο είναι μόνο το τελευταίο σκάνδαλο που αφορά το τηλεοπτικό κανάλι των παιδιών. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ΚΙΚΑ αντιμετώπισε μια άλλη αντίδραση μετά την εκπομπή ενός ντοκιμαντέρ (παρακάτω) σχετικά με ένα ανήλικο Γερμανό κορίτσι και το Συριακό φίλο της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν κάτω των 18 ετών.
    Ενώ πολλοί έκαναν εξαίρεση σε σχόλια του Σύριου για το πώς η φίλη του θα έπρεπε να ντυθεί πιο μετριοπαθώς και πώς το Ισλάμ επηρέασε πολύ τη ζωή του, η αντίδραση ήρθε αφού αποκαλύφθηκε ότι ήταν στην πραγματικότητα ένας ενήλικας.
    ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ(Βίντεο) - Εικόνα1
    Το ντοκιμαντέρ Malvina, Diaa and Love μεταδόθηκε τον Νοέμβριο στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι Kika που χρηματοδοτείται από το δημόσιο, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 13 ετών και έχει δεχτεί αρκετά αρνητική κριτική διότι δείχνει μια σχέση ανάμεσα σε μια 16χρονη Γερμανίδα κοπέλα και ενήλικα Σύριο αιτούντα άσυλο που ήδη την ελέγχει.
    Σε αυτό το γερμανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μια Γερμανίδα μητέρα εμφανίζεται να μεταστρέφεται στο Ισλάμ μπροστά στο νεαρό της αγόρι.
    Στις 02 .03 .2018 στο Cottbus της Γερμανίας 5000 άτομα διαδηλώνουν στυς δρόμους κατά της λανθασμένης προσφυγικής πολιτικής της Μέρκελ.


    ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ(Βίντεο) - Εικόνα2


    Τίμια Γερμανάκια παιδιά βρήκαν στο σταθμό ένα πορτοφόλι με 2300 ευρώ. Το παρέδωσαν στην αστυνομία και όπως έγινε γνωστό ανήκε σε λαθρο. Έτσι καταλαβαίνουμε το μεγάλο ψέμα με τις οικονομικές δυσχέρειες των λαθρο και την παγίδα που μας έχουν στήσει οι σημερινές κυβερνήσεις. Ενώ ο Γερμανός πολίτης δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ και πληρώνει τους φόρους, αυτοί τρώνε τα έτοιμα. Ποιοι είναι τώρα οι σημερινοί σκλάβοι;
    ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ(Βίντεο) - Εικόνα3

    ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ