• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

    Οι Σκοπιανοί τρέμουν τα Ελληνικά συλλαλητήρια για την Μακεδονία

    Οι Σκοπιανοί τρέμουν τα Ελληνικά συλλαλητήρια για την Μακεδονία
    Το VMRO-DPMNE για τη συνάντηση του επικεφαλής του, Χρίστιαν Μίτσκοσκι με τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας, Μάθιου Νίμιτς, ανακοίνωσε ότι οι συνομιλίες για το ζήτημα της ονομασίας πρέπει να συνεχισθούν να διεξάγονται στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη σε σχέση τις αποφάσεις και τις αρχές του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και της ετυμηγορίας του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.
    Το VMRO-DPMNE για τα συλλαλητήρια στην Ελλάδα για το όνομα
    Το VMRO-DPMNE εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με ορισμένα βήματα στην ελληνική κοινωνία που ερεθίζουν και ενθαρρύνουν αρνητικά συναισθήματα προς τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και δεν είναι χρήσιμα σε αυτήν τη διαδικασία.

    «Από το VMRO-DPMNE έχει επισημανθεί ότι για την απόφαση να διαπραγματευθεί αυτό η κυβέρνηση, θα πρέπει να διατηρεί τα εθνικά συμφέροντα και να μην θέτει σε κίνδυνο την εθνική ταυτότητα των ‘Μακεδόνων’», αναφέρει το VMRO-DPMNE.
    Ο Νίμιτς, ο οποίος έφθασε χθες στα Σκόπια, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο Γκιόργκε Ιβάνοφ, τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμίτροφ και τον πρόεδρο του αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι.
    ( Στοιχεία από sitel.com.mk) echedoros-a.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ