• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

    ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; «ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ».

    ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΤΟ ΛΑΟ. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    Σας πόνεσε φασίστες μπαχαλάκηδες, γιατί είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί, και είστε μια χούφτα αλήτες. Είναι απόλυτα ανόητο να παίξουμε την κολοκυθιά με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Η ουσία είναι μία. Τόσο μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση έχουμε να δούμε πολλά χρόνια.

    Έχω κατέβει σε εκατοντάδες πορείες. Έχω βρεθεί στο Σύνταγμα με τους Αγανακτισμένους, έχω παρακολουθήσει πολιτικές ομιλίες, έχω βρεθεί στο συλλαλητήριο το 1992, έχω παρακολουθήσει τη λαοσύναξη του Μακαριστού Χριστόδουλου για τις ταυτότητες. Χθες περπάτησα από τη λεωφόρο Συγγρού μέχρι λίγο πριν τα Προπύλαια, από το Σύνταγμα μέχρι το Χίλτον, πήγα στη Σταδίου, την Ερμού την Καραγιώργη Σερβίας και τη Βουκουρεστίου, τέτοια πυκνότητα σε κόσμο και τόσο όγκο δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί.

     SINTAGMA6
    Συγκλονιστικές και ιστορικές οι στιγμές που ζήσαμε σήμερα στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Μετά και το χθεσινό, η κυβέρνηση είναι και με τη βούλα… παράνομη και πρέπει να αποχωρήσει, είναι απέναντι στον ελληνικό λαό, αυτόν που σύσσωμος έδωσε χθες το «παρών», μικροί, μεγάλοι, όλοι ενωμένοι αδέρφια!

     sintagma4

    Ίσως και να έχετε δίκιο, όσοι λέτε πως οι Έλληνες δεν κουνήθηκαν από τον καναπέ τους ούτε για τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ούτε για την κατάργηση των δώρων, ούτε για τις αυξήσεις σε φόρους. Κάποιοι Έλληνες πολίτες, χωρίς καμία κομματική ταυτότητα, οργάνωσαν ένα συλλαλητήριο που αφορά ένα εθνικό θέμα, μείζον κατά την ταπεινή μου άποψη, διότι διακυβεύονται κι άλλα πράγματα πέραν της ονομασίας ενός κράτους με κάλπικο όνομα.


    sintagma3

    Νιώθω περήφανος που οι Έλληνες δείχνουν πως μπορούν να ενωθούν όταν θέλουν.
    Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να πάνε. Ένα μόνο (πολύ μικρό) σχόλιο για τα απρόσωπα παιδιά με τις κουκούλες στα Προπύλαια. Μαγκιά δεν είναι να καταστρέφεις. Μαγκιά είναι να χτίζεις. Γιατί είναι πολύ πιο δύσκολο. Θάρρος δεν είναι να κάψεις την ελληνική σημαία. Θάρρος είναι να τη σηκώσεις ψηλά. Και επανάσταση κάνουν αυτοί που είναι στο Σύνταγμα, όχι αυτοί στα Προπύλαια. Υποκλίνομαι στον Έλληνα και την Ελληνίδα.


    makeleio.gr
    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ