• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

    Anonymous: Έρχονται. Πρέπει να Ξέρεις. Να είσαι Προετοιμασμένος (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής

    Anonymous:
    Έρχονται. Πρέπει να Ξέρεις. Να είσαι Προετοιμασμένος

    Μία περίεργη εκστρατεία λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια και είναι πολύπλευρη με πάρα πολλές πτυχές που ενώ φαίνεται παιχνιδάκι να την εξηγήσει κάποιος, στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο εύκολη για αποκωδικοποίηση.
    Τα τελευταία 50 χρόνια περίπου αναπτύσσετε μία ιδέα για την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών οι οποίοι είτε επισκέφθηκαν την Γη και την ανθρωπότητα κατά το παρελθόν, είτε την επισκέπτονται ακόμα και στις μέρες μας.
    Χιλιάδες καταγραφές σε βίντεο και φωτογραφίες αποτελούν ενδείξεις τέτοιων επισκέψεων. Αν και επίσημα ποτέ κανείς και καμία κυβέρνηση δεν παραδέχτηκε την ύπαρξή τους, ολοένα και περισσότερες αναφορές από υπουργούς, πρωθυπουργούς και προέδρους διαφόρων χωρών υπονοούν την ύπαρξή τους.
    Στο παρελθόν αν κάποιος μιλούσε για εξωγήινους και ΑΤΙΑ, αμέσως χλευαζόταν από όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως και δεχόταν την κατακραυγή τους. Αυτή η εποχή περνάει σιγά-σιγά στο παρελθόν καθώς, μεγάλα συστημικά μέσα έχουν αγκαλιάσει τους «περιθωριακούς» κυνηγούς UFO και δημοσιεύουν τις ιδέες τους, τις απόψεις τους, τις καταγραφές τους και παράλληλα εξετάζουν τις πιθανότητες. Τους δίνουν ένα κύρος, σαν ο κόσμος να αρχίσει και να πρέπει να τους εμπιστεύεται!
    Ταυτόχρονα, πολλές μυστικές υπηρεσίες αποχαρακτηρίζουν έγγραφα μέσα από τα οποία φαίνονται ξεκάθαρα ιστορίες που αναφέρονται σε εξωγήινους και τα ιπτάμενα οχήματά τους.
    Τι  μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Ότι γίνεται μία προσπάθεια να φανούν φιλικοί στον κόσμο, αυτοί που παλαιότερα τους κατηγορούσαν; Μήπως έχει έρθει η ώρα, ή μήπως πλησιάζει ο καιρός που οι όποιοι εξωγήινοι θα εμφανιστούν και απλά πρέπει ο κόσμος, που δεν είναι ιδιαίτερα υποψιασμένος, να προετοιμαστεί;
    Μπορεί όλο αυτό να είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι που μας παίζουν αυτοί που κινούν τα νήματα και ενδεχομένως κρύβονται πίσω από το 90% των ΜΜΕ και Media, προκειμένου να κατευθύνουν και να διαμορφώσουν το κοινό σε ένα «χορό» που μόνο οι ίδιοι ξέρουν που οδηγεί και πως τελειώνει;
    Πολλά λέγονται και πολλά ακούγοντε. Ας είμαστε, λοιπόν προετοιμασμένοι. Όχι μόνο για την έλευση των «αλλοδαπών φίλων» μας. Είτε αυτοί συντάσσονται με τις Δυνάμεις του Φωτός, είτε όχι.
    Μα περισσότερο από όλα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την ηθική όλων εκείνων που ξέρουν να στήνουν γεγονότα και προπαγάνδες που ενώ αρχικά φαίνεται πως δεν είναι με το μέρος τους, στην συνέχεια αποδεικνύεται πως, για μία ακόμα φορά, εξυπηρετούσαν τα δικά τους και πάλι συμφέροντα.
    Μήπως περισσότερο επικίνδυνοι είναι ορισμένοι άνθρωποι και όχι οι εξωγήινοι, ακόμα και οι πιο «σκοτεινοί»;
    Τι μπορεί να συμβαίνει με το video που ακολουθεί; Τι αποκαλύπτουν οι περίφημοι Anonymous; Ή μήπως δεν είναι οι πραγματικοί; Υπονόησε ποτέ η NASA ή είπε χωρίς περιστροφές ότι θα έχουμε μελλοντικές «επισκέψεις»; Ή μήπως αποτελούν όλα αυτά και άλλα πολύ περισσότερα ένα κατασκευασμένο προϊόν; Κι αν είναι, ποιοί το κατασκεύασαν;
    Anonymous: NASA Says World Should Prepare For Visitors
    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ