• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

    Μακελειό με 17 νεκρούς σε σχολείο στη Φλόριντα! «Πιστολέρο» σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο



    Πανικός επικράτησε το βράδυ (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης (14.02.2018) σε σχολείο στη Φλόριντα, αφού ένας 18χρονος άνοιξε πυρ και σκόρπισε τον θάνατο! 17 οι νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες από την επίθεση ενόπλου στο σχολείο Stoneman Douglas στην πόλη Πάρκλαντ στη Φλόριντα. 
    «Ο ένοπλος βρίσκεται τώρα υπό κράτηση», ανέφερε με tweet το γραφείο του σερίφη.
    Αμέσως μετά από τις καταγγελίες για πυροβολισμούς στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές, ασθενοφόρα αλλά και άντρες του FBI. Ο «πιστολέρο» είχε ταμπουρωθεί μέσα στο σχολείο ενώ η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή. Μάλιστα, στο σχολείο εγκλωβίστηκαν για λίγη ώρα και περίπου 40 μαθητές, που κλείστηκαν σε ντουλάπα για να γλιτώσουν από την μανία του δράστη.
    Τα παιδιά «απελευθερώθηκαν» από τους άντρες της αστυνομίας ενώ λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και ο άντρας ο οποίος άνοιξε πυρ με τουφέκι!




    Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την ταυτότητα του καθώς κάποιες μαρτυρίες έκαναν λόγο για καθηγητή και άλλες για εξωσχολικό.

    Ο άντρας που φέρεται να είναι ο δράστης



    Εικόνες που μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έδειξαν δεκάδες μαθητές να βγαίνουν τρέχοντας από το σχολείο, κάποιοι με ψηλά τα χέρια. Ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας περικύκλωσαν το σχολείο.






    Για τους πυροβολισμούς έχει ενημερωθεί και ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος παρακολουθεί την κατάσταση και μάλιστα έκανε και tweet (δείτε εδώ περισσότερα).
    «Παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτής της τρομερής κατάστασης στην κομητεία Μπρόουαρν στη Φλόριντα με αναφορές για πυροβολισμούς σε σχολείο»,ανέφερε με tweet του ο Μάρκο Ρούμπιο, γερουσιαστής της Πολιτείας.
    Στο Stoneman Douglas High School φοιτούν 3.000 με 5.000 παιδιά, τα οποία ήταν στις εγκαταστάσεις όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί.

    Φλόριντα: Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο από τους πυροβολισμούς στο σχολείο





    "I'm continuing to text with a student, a young girl who I know well, who is in the building right now who told me that she heard a loud noise and what sounded like gunfire, three shots,” A CBS Miami reporter says live during active school shooting http://cbsn.ws/2Eugait 



    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ