• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

    Τα 10 Πιο Περίεργα Εστιατόρια Στον Κόσμο- Στη Κίνα Κάθονται… Στις Τουαλέτες (Φωτό)

    Καλά εστιατόρια υπάρχουν σχεδόν παντού, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

    Υπάρχουν ωστόσο 10, τα οποία κλέβουν την παράσταση λόγω της καινοτομίας στη διακόσμηση και το σέρβις προς τους πελάτες.



    Από ρομπότ που σερβίρουν μέχρι εστιατόρια που λειτουργούν όπως τα χρηματιστήρια ως προς τις τιμές τους.

    Δείτε πιο κάτω τη λίστα με τα 10 πιο παράξενα εστιατόρια του κόσμου:



    1.Βρυξέλλες



    Αν αντέχεις το ύψος τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Όπως φυσικά και οι 22 σεφ, οι οποίοι δοκίμασαν την κουζίνα του συγκεκριμένου εστιατορίου, το οποίο σερβίρει σε απόσταση 45 μέτρων από την επιφάνεια της γης.



    2. Χάρμπιν, Κίνα



    Μέχρι πριν μερικά χρόνια την παράσταση έκλεψε το ξενοδοχείο πάγου. Τώρα πλέον υπάρχει και το εστιατόριο, του οποίου η διακόσμηση στηρίζεται αποκλειστικά στον πάγο και βρίσκεται στην πόλη Χάρμπιν της Κίνας.



    3.Σενζέν, Β.Κίνα



    Δεν υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες σε κλασική μορφή. Οι πελάτες κάθονται σε τουαλέτες ενώ το καζανάκι λειτουργεί και ως αποθηκευτικός χώρος.



    4.Εστιατόριο Big Brother



    Στην πόλη Βαγκενίνγκεν, στο εσωτερικό του Πανεπιστημίου υπάρχει ένα εστιατόριο, το οποίο όμως ανοίγει τις πόρτες του όχι μόνο στους καθηγητές και τους φοιτητές. Η διαφορά είναι πως υπάρχουν παντού κάμερες ώστε να παρατηρούν τις αντιδράσεις του κόσμου, μετά από κάθετι που δοκιμάζει.



    5.Μπουένος Αϊρες, Αργεντινή



    «Un cafe con Peron». Από τους προέδρους της Αργεντινής που δέχθηκε έντονη κριτική για τις σχεδόν δύο δεκαετίες της πολιτικής του καριέρας αλλά παρέμεινε μέχρι το θάνατό του το 1974 η πιο χαρακτηριστική προσωπικότητα της πολιτικής σκηνής του τόπου. Το εστιατόριο με το όνομα του Χουάν Περόν, είναι ένα από αυτά που πρέπει να επισκεφθείς στη χώρα.



    6.Νέα Υόρκη



    Πραγματικά πρωτοποριακό είναι «Exchange Bar & Grill in New York City». Οι τιμές αυξάνονται ή μειώνονται ανάλογα με τη ζήτηση των πελατών. Όπως ακριβώς λειτουργεί και το χρηματιστήριο.



    7. Μπανγκόνγκ, Ταϋλάνδη



    Η ιδιοκτήτρια δαπάνησε σχεδόν 1 εκ. δολάρια για να αποκτήσει το συγκεκριμένο εστιατόριο. Το μεγαλύτερο ατού του, ήταν ένα ρομπότ, το οποίο άνηκε στο εστιατόριο και το οποίο σερβίρει τους πελάτες.



    8. Μαλδίβες



    Ίσως το πιο εντυπωσιακό εστιατόριο. Ονομάζεται Ithaa Undersea Restaurant και σερβίρει τους πελάτες σε βάθος 5 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας ενώ η θέα από το θόλο κόβει την ανάσα.



    9. Βερολίνο



    Ο Βρετανός designer Τόνι Χόρνεκερ είχε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή ιδέα. Δημιούργησε στο Βερολίνο το «The Pale Blue Door». Φτιαγμένο από υλικά που συγκεντρώνει από τους δρόμους, ο Χόρνεκερ παραδέχθηκε ότι δεν βγάζει μεγάλο κέρδος από το εστιατόριό του αλλά δίνει στο Βερολίνο μια μοναδική ατραξιόν.



    10.Βουκουρέστι, Ρουμανία



    Το εστιατόριο του Δράκουλα. Στη Ρουμανία, οι θαμώνες του «Club Count Drakula», θα δουν τους σερβιτόρους όλους σε στιλ του Κόμη Δράκουλα. Φυσικά υπάρχει και ο απαραίτητος φωτισμός.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ