• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

    Δεν το Έχουμε Ξαναδεί. Ποιός Μπορεί να Δώσει Μία Εξήγηση; (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής
    Δεν το Έχουμε Ξαναδεί. Ποιός Μπορεί να Δώσει Μία Εξήγηση;

    Αρκετές φορές βλέπουμε κάτι και μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι είδαμε, ο εγκέφαλός μας το έχει ήδη κατατάξει και κατηγοριοποιήσει. Συχνά μας παρασύρει σε ένα περίεργο συναίσθημα ή σε κάποια αλλόκοτη συγκίνηση. Άλλες μας προκαλεί φόβο και άλλες απορία. Ωστόσο, δεν αναλαμβάνει να μας δώσει κάποια εξήγηση.
    Κάτι ανάλογο, ενδεχομένως συμβαίνει και με τους επιστήμονες που μελετούν την φύση και τα φαινόμενα, είτε αυτά είναι μετεωρολογικά, γεωλογικά, αστρονομικά ή κάθε είδους. Όταν το φαινόμενο ξεπερνάει τα γνωστά δεδομένα, το φαινόμενο σημειώνεται, αλλά oi πιθανές εξηγήσεις δεν δίνονται -για διαφορετικούς λόγους, φυσικά.
    Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο περίεργα κάθε μέρα. Ο κόσμος που ζούμε αλλάζει, γίνεται διαφορετικός και όλο πιο παράξενος, πέρα από την καθημερινή ειδησεογραφία. Μακριά από τα πολιτικά φαινόμενα και εκείνα των οικονομικών συμφερόντων που κινούν και στρέφουν τον κόσμο, υπάρχουν και εκείνα που δεν απασχολούν πολλούς, πόσο μάλλον τα δελτία ειδήσεων. Μολονότι δεν συμβαίνει αυτό, εκείνα με τον τρόπο τους διαμορφώνουν μία πραγματικότητα που μπορεί να μην συνειδητοποιούμε, αλλά δεν παύει να βρίσκεται γύρω μας και παντού.
    Ένα τέτοιο φαινόμενο καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από τον Εκουαδόρ στις 3 Μαρτίου 2018.
    Μία πολύ παράξενη άμορφη «μάζα» φωτός φαίνεται να ανεβαίνει από τον ορίζοντα περίπου με τον ίδιο ρυθμό ταχύτητας του ήλιου όταν δύει. Με την πρώτη ματιά, με μία γρήγορη απάντηση θα ήταν, ότι πρόκειται για τον ήλιο. Όμως δεν είναι αυτή η σωστή απάντηση. Βλέποντας το video που ακολουθεί στην συνέχεια, θα διαπιστώσετε πως το περίεργο αυτό φαινόμενο, βαθμιαία ξεθωριάζει μέχρι να φύγει τελείως και δεν υπάρχει πουθενά ο ήλιος. Παράλληλα, το όλο σχήμα φέρνει στο μυαλό τα κορνέ το ζαχαροπλαστών, μόνο που αντί να αδειάζει το περιεχόμενο σε κάποιο ταψί, θα μπορούσε να πει κανείς ότι «ρουφάει» από την επιφάνεια… Και αυτό που τελικά συμβαίνει είναι ότι η μυστηριώδης φωτεινή ανωμαλία, σιγά-σιγά αλλά σταθερά, εξαφανίζεται σε μία δέσμη-πυλώνα φωτός που δεν σε λίγο δεν υπάρχει…
    Ποιός μπορεί να μας εξηγήσει τι βλέπουμε στον ουρανό του Εκουαδόρ;
    Δείτε το video και στην συνέχεια παρακολουθείστε και το επόμενο, καθώς δεν είναι το μόνο περίεργο που συνέβη πρόσφατα.
    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    Jaw-dropping sky phenomenon spotted above Ecuador – Baffling
    Σε αυτό το video θα δείτε επιπλέον κάτι παράξενο που καταγράφηκε στην Ανταρκτική και πολλοί εκτιμούν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο από μία συντριβή ή ανώμαλη προσγείωση ενός ιπτάμενου αεροσκάφους ή ενός ΑΤΙΑ στην παγωμένη επιφάνειά της.
    Ένα άλλο παράξενο φαινόμενο που θα δείτε, το οποίο αναφέρει η dailymail.co.uk και το συσχετίσει με την καιρικό φαινόμενο Emma, είναι δεκάδες χιλιάδες από αστερίες, αστακούς και πουλιά, ανακατεμένα μαζί, να έχουν ξεβραστεί σε ακτές της Αγγλίας. Πως μπορεί να συνέβη αυτό;
    I’ve Never Seen Anything Like This..
    Τι συμβαίνει στον πλανήτη μας; Ποιός μπορεί να δώσει μία εξήγηση;

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ