• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

    Μέχρι και οι Αμερικανοί ασχολούνται με το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! - «Ελληνικός αγώνας διεκόπη μετά από εισβολή ένοπλου ιδιοκτήτη»

    Ήδη από τα μεσάνυχτα, όπως έχει ενημερώσει το pronews.gr, οι απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ κάνουν  τον γύρο του κόσμου καθώς κάποιος θα περίμενε παρόμοιες καταστάσεις σε χώρες τύπου... Μεξικού ή Κολομβίας.
    Όμως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εκτενή ρεπορτάζ έκαναν και τα αμερικανικά ΜΜΕ τα οποία ως γνωστόν δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο.
    Κάνουν λόγο για «χάος» εστιάζοντας στην εισβολή του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο στη ζώνη του. Το αμερικανικό δίκτυο ΑΒC αναμεταδίδει τηλεγράφημα του Associated Press με τίτλο «Ελληνικός αγώνας διεκόπη μετά την διαμαρτυρία “ενόπλου” ιδιοκτήτη», ενώ τον ίδιο τίτλο έχουν και δύο από τις κορυφαίες εφημερίδες των ΗΠΑ, η Washington Post και οι New York Times.'
    H βρετανική εφημερίδα The Guardian έχει τίτλο «Ελληνικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι διεκόπη, όταν εισέβαλε ιδιοκτήτης ομάδας με όπλο στον αγωνιστικό χώρο».
    Σημειώνει δε ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε δυο φορές στο γήπεδο συνοδευόμενος από σωματοφύλακες και τη δεύτερη φορά φορούσε πιστόλι στη θήκη του.
    Θέμα έγιναν τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα και στην στην ευρείας κυκλοφορίας ταμπλόιντ The SUN
    Ενώ η Daily Mail στέκεται και στην απειλή «Είσαι τελειωμένος ως διαιτητής», που φέρεται να εκστόμισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προς τον ρέφερι του αγώνα
    Το γερμανικό Kicker σχολιάζει: «Απόλυτο χάος στην Ελλάδα- διεκόπη κορυφαίο παιχνίδι» και στον υπέρτιτλο αναφέρει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έρχεται οπλισμένος».
    Στα βασικά θέματα και της ιταλικής Gazzetta dello Sport το χάος της Τούμπας και η εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο με το όπλο στην μέση!
    Κάνει μάλιστα λόγο για «Φαρ Ουέστ» στην Ελλάδα και σημειώνει πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή με όπλο.
    H ισπανική Marca αναφέρει στον τίτλο της ότι «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κουβαλά όπλο στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή»
    και στέκεται στις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεζ στο ισπανικό ραδιόφωνο ότι ο Σαββίδης έδειξε στον ρέφερι το όπλο του και του είπε «η καριέρα σου ως διαιτητή είναι τελειωμένη».
    «Διακοπή, απειλές και... κομφούζιο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ», γράφει η γαλλική L’ Equipe τονίζοντας το ντου του προέδρου του Δικεφάλου του Βορρά στον αγωνιστικό χώρο και θυμίζοντας ότι είναι και πρώην βουλευτής του ρωσικού κοινοβουλίου.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ