• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

  ΗΠΑ: Κατάφερε και βγήκε από το σπίτι λίγα δευτερόλεπτα πριν την καταστροφική έκρηξη (φωτό, βίντεο)

  Μόλις λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν μία μεγάλη έκρηξη ένας άντρας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ κατάφερε να βγει από τη φλεγόμενη μονοκατοικία του, πριν ισοπεδωθούν τα πάντα.

  Ο άντρας είχε εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι του, όταν προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε ταχύτατα σε όλους τους χώρους του διώροφου σπιτιού, ενώ ο μοναδικός ένοικος που ήταν μέσα προσπαθούσε εναγωνίως να διασώσει ό,τι προλάβαινε από τα υπάρχοντά του.

  Για καλή του τύχη, η ανταπόκριση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ήταν άμεση κι έγκαιρη, ενώ οι άντρες της τοπικής αστυνομίας τον έβγαλαν σχεδόν σηκωτό από το εσωτερικό του σπιτιού, κυριολεκτικά πέντε δευτερόλεπτα πριν μία εκκωφνατική έκρηξη σαρώσει τα πάντα.
  Η έκρηξη προκλήθηκε όταν η φωτιά μεταδόθηκε στον χώρο της κουζίνας κι ήρθε σε επαφή με τις φιάλες υγραερίου που βρίσκονταν εκεί, ενώ ευτυχώς κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε.
  Λίγη ώρα αργότερα, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ στο σπίτι προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές.
  Το περιστατικό σημειώθηκε στην κομητεία Cypress της νότιας Καλιφόρνια, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ακόμη τα αίτια της πυρκαγιάς.

  pronews.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ