• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

    Έτσι θα έρθει το χάραγμα στην Ελλάδα (Βίντεο)

    Του Γιώργου Φαρμάκη
    Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου προωθούν ως κάτι καλό την κατάργηση των μετρητών. Από αυτή την εξέλιξη δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η Ελληνική κυβέρνηση, η οποία κάνει τα πάντα ώστε να μας εθίσει στο πλαστικό χρήμα. Στα πλαίσια της προώθησης της αχρήματης κοινωνίας, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιβάλουν στις επιχειρήσεις να εγκαταστήσουν συστήματα POS.


    Προσέξτε με ποιο τρόπο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιβάλουν την χρησιμοποίηση των POS. Στην ουσία απειλούν τους μην κατέχοντες POS, με πρόστιμα. Να είστε σίγουροι ότι όταν έρθει η ώρα, με αυτό τον τρόπο ακριβώς θα επιβληθεί και το χάραγμα. Θα μας πει η τότε κυβέρνηση να πάρουμε το χάραγμα αλλιώς δεν θα λογιζόμαστε πολίτες του κράτους αλλά παρείσακτοι και στην ουσία ανύπαρκτοι.
    Ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση επιβάλει την χρήση των  POS, είναι άσχημος και επικίνδυνος.
    Βλέπουμε λοιπόν ότι οι «πολιτικοί ηγέτες», χτυπάνε τον κόσμο εκεί που πονάει, στην τσέπη και αργότερα θα τον χτυπάει στο «στομάχι», αφού χωρίς το χάραγμα δεν θα έχει να φάει και να ταΐσει τα παιδιά του.
    Τα κίνητρα που δίνει η κυβέρνηση στους πολίτες ώστε να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό χρήμα
    Η κυβέρνηση ξέρει πολύ καλά ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ για το χρήμα. Επειδή λοιπόν η κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό, αποφάσισε να δίνει κάθε τόσο 1000 ευρώ σε λίγους «τυχερούς» μέσω της φορολοταρίας . Φυσικά αυτοί οι τυχεροί για να έχουν ελπίδα να κερδίσουν τα 1000 ευρώ που διαβάσατε παραπάνω, θα πρέπει να έχουν κάνει αγορές με κάρτα και όχι με χρήση μετρητών.
    Συμπέρασμα:
    Όπως η κυβέρνηση με απλό τρόπο κατάφερε να επιβάλει την χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος, με τον ίδιο απλό τρόπο θα μπορέσει να επιβάλει και το λεγόμενο χάραγμα, «αύριο-μεθαύριο».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ