• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

    Στον εισαγγελέα οι 2 Γερμανοί που συνελήφθησαν σε στρατιωτική περιοχή στον Έβρο

    Οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν στην Ζώνη Ασφαλείας στον Έβρο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Ορεστιάδας.


    Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από περίπολο του Ελληνικού Στρατού, σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του χωριού Πραγγί και παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές, στο Διδυμότειχο.

    Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή που απαιτείται ειδική άδεια από την XVI Μεραρχία Πεζικού. Οι δύο Γερμανοί εντοπίστηκαν σε μία έκταση όπου χρειάζεται κανείς να έχει ειδική άδεια από τον Στρατό.


    Μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Διδυμότειχου και σύμφωνα με πληροφορίες είπαν ότι εργάζονται στο τηλεοπτικό κανάλι ARD και βρίσκονταν εκεί για να κάνουν ρεπορτάζ για μετανάστες. Δεν έχει γίνει γνωστό τι εξοπλισμό είχαν μαζί τους.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ισχυρίζονται ότι εργάζονται στο γερμανικό κανάλι ARD και βρέθηκαν στον Έβρο κάνοντας ρεπορτάζ για τους Τούρκους που επιστρέφουν από τη Γερμανία στην πατρίδα τους κρυφά μέσω του ποταμού Έβρου.

    pronews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ