• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

    «Μπαράζ» προσλήψεων στο Δημόσιο: Ανοίγουν 1.805 θέσεις σε ΔΕΚΟ και ΟΤΑ

    Στα σκαριά βρίσκονται 11 διαγωνισμοί για μόνιμο προσωπικό σε φορείς όπως το υπ. Δικαιοσύνης, μουσεία, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΔΔΗΕ, Οίκος Ναύτου, Ταχυμεταφορές, ΕΚΑΒ, Ανοικτό Πανεπιστήμιο.


    Οι 5 από αυτούς τους διαγωνισμούς, όπως γράφει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, βρίσκονται στα γραφεία του ΑΣΕΠ και αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Για δύο διαγωνισμούς έχουν καθοριστεί ήδη οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων οι οποίες ξεκινούν αμέσως μετά το Πάσχα. Οι υπόλοιποι τέσσερις διαγωνισμοί δρομολογούνται για τις αρχές καλοκαιριού.

    Αναλυτικά:


    * Ξεκινούν οι αιτήσεις για 209 μόνιμους στην ΕΥΔΑΠ

    Ξεκινούν στις 18 Απριλίου οι αιτήσεις για την κάλυψη 209 μόνιμων θέσεων στην ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο της προκήρυξης 1Κ/2018. Πρόκειται για 71 θέσεις ΠΕ, 41 ΤΕ και 97 ΔΕ. Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 3 Μαΐου.

    * 42 μόνιμοι στην ΑΕΠΠ

    Αμέσως μετά το Πάσχα, στις 12 Απριλίου θα ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 42 μόνιμες θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών.

    Οι θέσεις αφορούν: 19 ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, 3 ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, 3 ΤΕ Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, 6 ΤΕ Πληροφορικής, 9 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων και 3 ΥΕ Επιμελητών. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 27 Απριλίου.

    * 588 φύλακες στο υπ. Δικαιοσύνης

    Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας.

    Η πλειονότητα των θέσεων αναμένεται να καλυφθεί από απόφοιτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    * 200 αρχαιοφύλακες σε μουσεία

    Στην τελική ευθεία έχει μπει η προκήρυξη του υπουργείου Πολιτισμού για 200 μόνιμες θέσεις ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων.

    * 200 στο Aνοικτό Pανεπιστήμιο

    Τη δρομολόγηση προκήρυξης, μέσω ΑΣΕΠ, 200 θέσεων εργασίας μόνιμου διοικητικού προσωπικού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε η υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης.

    Ο νέος διαγωνισμός θα σταλεί προς επεξεργασία στο ΑΣΕΠ και αναμένεται να βγει στον «αέρα» μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΔΕ Διοικητικών γραμματέων, ΤΕ Μηχανογράφησης κλπ

    *158 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ

    Νέο αίτημα για πρόσληψη 158 μόνιμων υπαλλήλων κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΑΣΕΠ ο ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες στις ειδικότητες που ζητούνται είναι: ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής – Αναλυτές Προγραμματιστές, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί Αυτοματισμού, ΔΕ Ηλεκτρονικοί Δικτύων, ΔΕ Ηλεκτρονικοί Σταθμών και Υποσταθμών, ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων.

    * 118 τηλεφωνητές/τριες σε ΟΤΑ

    Στο ΑΣΕΠ απεστάλη ο κατάλογος για την προκήρυξη 118 θέσεων τακτικού προσωπικού σε ΟΤΑ α' και β' βαθμού, μετά την έγκριση που έδωσε ο υπ. Εσωτερικών.

    Οι θέσεις αφορούν τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ διαφόρων κλάδων και ΔΕ Τηλεφωνητών που θα τοποθετηθούν κατά κύριο λόγο σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες απ' την έλλειψη προσωπικού.

    * 100 θέσεις στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ

    Σε προσλήψεις προσωπικού αορίστου χρόνου θα προχωρήσει η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ έπειτα απ' τη σχετική έγκριση του ΔΣ. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

    Πτυχιούχοι ΑΕΙ 20, διανομείς (ΔΕ) 80. Η προκήρυξη θα σταλεί στο ΑΣΕΠ για έγκριση και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η 10ήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

    * 100 θέσεις Υποχρεωτικής Eκπαίδευσης σε διάφορους φορείς

    Στα σκαριά βρίσκεται η προκήρυξη για 100 θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης όπως ΕΥΔΑΠ, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, Οίκος Ναύτου και Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: εργάτες, φύλακες, κλητήρες και αποθηκάριοι. Η συντριπτική πλειοψηφία αφορούν θέσεις στην ΕΥΔΑΠ.

    * 50 μόνιμοι στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

    Η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής αναμένεται να ενισχυθεί με 50 μόνιμους υπαλλήλους. Η προκήρυξη αναμένεται να σταλεί στα γραφεία του ΑΣΕΠ για επεξεργασία τις επόμενες ημέρες.

    * 40 διασώστες στο ΕΚΑΒ

    Στην πρόσληψη 40 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το ΕΚΑΒ το επόμενο διάστημα. Το σχετικό αίτημα για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου έχει ήδη υποβληθεί στο ΑΣΕΠ. Παράλληλα θα γίνουν και τρεις προσλήψεις που αφορούν προστατευόμενα πρόσωπα του νόμου 2643/1998 μέσω του ΟΑΕΔ

    pronews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ