• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 8 Απριλίου 2017

    Εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, έρχεται στην Ελλάδα (video)

    Μετά το Βέλγιο και στην Σουηδία,
    εταιρείες ξεκίνησαν να εμφυτεύουν μικροτσίπ σε εργαζόμενους, με εκείνους να δέχονται ευχαρίστως τα εμφυτεύματα RFID
    επειδή όπως λένε είναι «μοντέρνα, μοδάτα και πρακτικά».
    Σε αντίθεση με τους υπαλλήλους του Βελγίου δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, να αναλογιστούν τις συνέπειες.
    Η εμφύτευση μικροτσίπ απλώνεται σε όλη την Ευρώπη και όλοι όσοι χαρακτήριζαν την είδηση «hoax», προφανώς έχουν καταπιεί τώρα την γλώσσα τους.
    Όπως μεταδίδεται, στον σουηδικό επιχειρηματικό hub Epicenter γιορτάζουν όποτε ένας εργαζόμενος δέχεται να του εμφυτεύσουν ένα μικροτσίπ!
    Η τεχνολογία αυτή υπόσχεται ευκολία: πόρτες ανοίγουν χωρίς την παραμικρή κίνηση από αυτόν που περνά, χειρισμός εκτυπωτών και άλλων ηλεκτρονικών μηχανών, ακόμη και αγορά smoothies με την κίνηση ενός χεριού.
    «Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μπορώ να σκεφτώ είναι η ευκολία” λέει ο Mesterton, συνιδρυτής και CEO της Epicenter, μιλώντας στο Associated Press. «Αντικαθιστά πολλά πράγματα που έχεις, συσκευές επικοινωνίας, πιστωτικές κάρτες ή κλειδιά», προσθέτει.
    Η τεχνολογία των εμφυτευμάτων έχει γίνει γνωστή εδώ και χρόνια,προκειμένου οι άνθρωποι να συνηθίζουν: τα μικροτσίπ που βάζουμε στα κατοικίδια μας ή αυτά που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να ελέγχουν τις παραγγελίες που διανέμονται.
    Το Epicenter φιλοξενεί στους κόλπους του 100 εταιρείες και περισσότερους από 2000 εργαζομένους. Περίπου 150 εργαζόμενοι έχουν δεχτεί να τους εμφυτευτεί το μικροτσίπ από τον Ιανουάριο του 2015, οπότε ξεκίνησαν οι εμφυτεύσεις.
    Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τις συνέπειες! Εμφύτευση μικροτσίπ λαμβάνει χώρα ήδη και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σε εργαζόμενους και όχι μόνο. Σταδιακά επιδιώκεται να τσιπαριστούν όλοι. Το σύστημα δεν είναι χθεσινό να επιβάλλει μονομιάς μαζική εμφύτευση μικροτσίπ. Θέλει να το ζητούν οι απανταχού πολίτες, καθώς θα είναι της μόδας. Οι όποιες αντιδράσεις θα υποβαθμίζονται, αν δεν αποκρύπτονται.
    Φυσικά θα προταθεί και στην Ελλάδα.
    Την είδηση είχε αναδείξει το el.gr!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ