• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

  «Εσύ Τούρκε νέε γιατί δεν διεκδικείς την Αγιά Σοφιά;» – Εθνικιστικό παραλήρημα σε τουρκική εκπομπή με αφορμή την …ΑΕΚ (Βίντεο)

  Στο στόχαστρο Τούρκου συγγραφέα μπήκε ακόμη και η ΑΕΚ εμφανίζοντας, μάλιστα, μία φανέλα της ομάδας που είναι τυπωμένη η Αγιά Σοφιά.

  Οι εθνικιστικές κορώνες παίζουν πάντα μπάλα στην Τουρκία… Ο ιστορικός, Μουσταφά Αρμαγάν έβαλε στο στόχαστρό του και την ΑΕΚ

  κατά την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή. Ανακάλυψε, μάλιστα, μία φανέλα της Ένωσης, όπου έχει τυπωμένη την Αγιά Σοφιά χωρίς τους μιναρέδες και ξεσπάθωσε.


  «Βγάζουν μέχρι και αθλητικές εμφανίσεις. Πότε είδατε μία δική μας, τουρκική ομάδα να βάζει την Αγιά Σοφιά; Στην κορυφή υπάρχει και ο σταυρός ε;», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ιστορικός, ο οποίος, βέβαια, ξέχασε να πει ότι η εν λόγω φανέλα δεν είναι η επίσημη εμφάνιση της ΑΕΚ καταφέρνοντας μόνο να μπλέξει την Ένωση με τους σταυροφόρους.

  «Καλά λέει ο Πρόεδρός μας ότι αυτό είναι μία Σταυροφορία κι όλοι πρέπει να το αντιληφθούμε και να δράσουμε», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής με τον συγγραφέα να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Ναι, η Ελλάδα κάνει ό,τι θέλει! Εσύ γιατί Τούρκε νέε δεν κάνεις το ίδιο; Γιατί δεν διεκδικείς την Αγιά Σοφιά;».
  ksipnistere.com

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ