• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

    Πρώτο θέμα η δημιουργία «cyborg» εργαζόμενων στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ FacebookTwitterMore

    Όταν το el.gr, πρώτο αναδείκνυε την έναρξη τσιπαρίσματος των εργαζόμενων στην Ευρώπη, κάποιοι, δήθεν έγκριτοι, δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν την είδηση ψευδή (hoax).
    Μετά την βελγική εταιρεία Newfusion, στην οποία στην συνέχεια αναφέρθηκε ακόμα και το Euronews, στην οργουελική καινοτομία αποφάσισε να προχωρήσει και η σουηδική εταιρεία «Epicenter».
    Θυμηθείτε: ΒΙΝΤΕΟ: Εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, έρχεται στην Ελλάδα
    Πλέον η υπόθεση έναρξης εμφύτευσης μικροτσίπ σε εργαζόμενους στην Ευρώπη έχει γίνει θέμα σε μεγάλες εφημερίδες και γνωστούς αρθρογράφους.
    «Η σύριγγα «κυλάει» μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Στη συνέχεια, με ένα κλικ, ένα μικροτσίπ εγχέεται στο χέρι του εργαζόμενου. Ένα ακόμη «cyborg» δημιουργήθηκε».
    Με αυτόν τον ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο ξεκινά το δημοσίευμα των «Los Angeles Times» για την πρακτική εμφυτευμάτων μικροτσίπ σε εργαζόμενους από εταιρείες.
    «Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες νέες τεχνολογίες», συνεχίζει το άρθρο, «τίθενται ζητήματα της ασφάλειας και της προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Παρά το γεγονός ότι τα τσιπ είναι βιολογικά ασφαλή, τα δεδομένα που παράγουν μπορούν να δείχνουν πόσο συχνά έρχονται στην δουλειά τους οι εργαζόμενοι ή κάθε τι που αγοράζουν. Σε αντίθεση με τις πιστωτικές κάρτες και τα smartphones από τα οποία μπορούν να συλλεχθούν τα ίδια στοιχεία, ο άνθρωπος που θα έχει εμφυτευμένο ένα τέτοιο τσιπ δεν θα μπορεί να το αποχωριστεί».
    Με λίγα λόγια ο πολίτης-εργαζόμενος θα παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο!
    Αυτά γράφουν οι εφημερίδες! Το θέμα παραμένει στην επικαιρότητα ακόμα και σε τηλεοπτικούς σταθμούς ανά τον κόσμο!
    Ο συνεργάτης πασίγνωστης Δικηγορικής Εταιρείας Απασχόλησης, Peter Cullen, αναφέρεται σε διάφορες εταιρείες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει την εμφύτευση μικροτσίπ σε εργαζόμενους, θίγοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εν λόγω ενέργειας.
    Φυσικά και ο ίδιος στέκεται στην απόλυτη παραβίαση της ιδιωτικότητας, παρά τις διευκολύνσεις που ενδεχόμενα προσφέρει το μικροτσίπ στην καθημερινότητα, καταλήγοντας πως το τίμημα είναι η παρακολούθηση 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.
    Ευτυχώς υπάρχουν οι φωνές που ξεπερνούν τους όποιους εγκάθετους θέλουν να επιβάλλουν το τσιπάρισμα ανθρώπων στην Ευρώπη και όλον τον κόσμο και φυσικά δίνουν ηχηρό ράπισμα σε όσους θέλουν να «θάψουν» το θέμα, υποβοηθώντας κατά αυτόν  τον τρόπο την παγκόσμια εξουσία να προχωρήσει αθόρυβα στα σχέδιά της.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ